Copy
Welkom bij de digitale informatie over Ruw - Editie 21/10/21
Indien u deze mail niet kunt lezen klik dan hier voor de webversie.
Ruw Den Bosch

 

Shift Talks 


Huis73 & RUW presenteren: de eerste editie van Shift Talks – een nieuw meerdaags event over de grote vragen van deze tijd. Centraal staat altijd een keynote speech van een moedige uitdager of dwarsdenker van internationale allure die de wereld de weg wijst. Dit jaar is dat publieksfilosoof en bestsellerauteur Roman Krznaric. Hij geeft zijn lezing in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch.
 
Shift Talks is jouw kompas voor de toekomst!
LEES MEER

woensdag 17 november | Sint-Jan

Keynote speech 2021 
Roman Krznaric in de Sint-Jan 


Deze mag je niet missen! Internationaal publieksfilosoof en bestsellerauteur Roman Krznaric (o.a. mede-oprichter van The School of Life en spreker tijdens de klimmaattop in Glasgow) spreekt op woensdag 17 november over zijn meest recente boek De Goede Voorouder – Langetermijndenken voor een kortetermijnwereld. Deze avond is volledig Engelstalig.

Zorg dat je erbij bent!
Info & Tickets

dinsdag 16 november | Huis73

VPRO Tegenlicht Meet Up 
Time Rebels


De warm-up voor de Keynote speech van Roman Krznaric. Op de avond vóór de speech van Roman in de Sint-Janskathedraal organiseert RUW in samenwerking met Shift Talks de VPRO Tegenlicht Meet Up Den Bosch. En die gaat over de aflevering met Roman: Time Rebels! We kijken de aflevering en gaan met gasten (o.a. Merlijn Twaalfhoven) in gesprek. 
Info & Tickets

donderdag 18 november | Avans University of applied sciences

Kapitalisme en Klimaat


Wat is er voor nodig om bedrijven zich als goede voorouders te laten gedragen? De industrie zorgt voor enorme kopzorgen. Het is onmogelijk om de klimaatdoelen te halen als het megasysteem aan machines, productieprocessen en grondstoffen-verwerking op dezelfde verspillende en vervuilende wijze door kan gaan.

Een avond met Jeroen Smit (o.a. bekend van bestsellers als De Prooi en Het Grote Gevecht), Herman Wijffels en lector Sustainable Strategy Godelieve Spaas.
Info & Tickets

vrijdag 19 november | Jheronimus Bosch Art Centre

De Nederlandse Tijdrebellie


We maken het praktisch: hoe redden we de volgende generaties? Jan Terlouw, Sylvana Simons, Li An Phoa (drinkbare rivieren) en VN Jongerenambassadeur Manal Moussane geven ieder een speech over hoe we nú aan de slag kunnen voor de volgende generaties. Wat betekent echte tijdrebellie voor Nederland volgens deze kathedraaldenkers en grote dromendromers?
Info & Tickets
Volg RUW op Twitter
Volg RUW op Facebook
Ga naar www.ruwdenbosch.nl
Use your own custom HTML
Ga naar Google Maps
 

LOCATIE

Huis73 (pand Bibliotheek)
Hinthamerstraat 72

mijn gegevens aanpassen | uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp