Copy
Welkom bij de digitale informatie over Ruw - Editie 25/02/21
Indien u deze mail niet kunt lezen klik dan hier voor de webversie.
Ruw Den Bosch

Zaterdag 6 maart

DEBAT VOOR NOORD-OOST BRABANT


RUW en Dtv Nieuws slaan de handen ineen voor een Brabants debat naar aanleiding van de Tweede Kamerverkiezingen. Acht Tweede Kamer-kandidaten nemen deel aan het debat dat op zaterdag 6 maart zowel op Dtv Den Bosch als via de RUW kanalen zal worden uitgezonden. 

De partijen die aan het debat deelnemen zijn de PvdA, VVD, GroenLinks, D66, CDA, de SP, JA21, en de Partij voor de Dieren.  
In het debat komen vier thema’s in het programma aan bod met bijbehorende, prikkelende stellingen. De onderwerpen zijn: woningbouw, banen, de energietransitie en de luchtkwaliteit in Brabant.


Het debat is niet live, maar wordt opgenomen bij Huis73 en voor het eerst uitgezonden op de kanalen van RUW en DTV.
Lees meer

Donderdag 11 maart

LIVESTREAM | DE TOEKOMST VAN CULTUUR


De corona-storm woedt over de Bossche cultuurmakers, festivals en organisaties. Afgelast, uitgesteld, tot nader order gesloten, we missen jullie, tot snel! Grote én kleine organisaties maken ondanks alle steun, onzekere tijden door.

Tegelijkertijd, te midden van al deze onzekerheid, roept alles en iedereen om een beeld van de toekomst. Hoe gaan we verder? Hoe zorgen we ervoor dat er nog iets overblijft van het perspectief van Cultuurstad van het Zuiden?

GASTEN
- Mike van der Geld, Wethouder Cultuur Gemeente 's-Hertogenbosch
- Meer gasten in voorbereiding
Lees meer

zondag 28 februari

Tegenlichtkijkers opgelet!

 
Deze keer gaat het over waar al dat groene geld terecht komt. Stroomt het geld precies de goede kant op of zijn de banken vooral handig ingesprongen op een groene trend?


Wil jij Tegenlicht afleveringen samen beleven met een kijker van een andere generatie? Meld je dan aan voor Tv Kameraden. Dan kan je vanaf zondag 21 februari Tegenlicht afleveringen kijken én nabespreken met een Tegenlicht-liefhebber van een andere generatie.

Aanmelden kan vanaf nu op: www.kameraden.nl/tegenlicht

Veel plezier!
Lees meer
Op 18 februari waren wethouder Huib van Olden, hoogleraar Humanisme en Sociale Weerbaarheid prof. dr. Anja Machielse, Jacqueline Vermeulen van Humanitas en Jos de Kort van PowerUp073 te gast bij de Tegenlicht Meet Up over Alleen Verbonden.

Kijk de Meet Up hierboven terug.
Volg RUW op Twitter
Volg RUW op Facebook
Ga naar www.ruwdenbosch.nl
Ga naar Google Maps
 

LOCATIE

Huis73 (pand Bibliotheek)
Hinthamerstraat 72

mijn gegevens aanpassen | uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp