Copy
NEWSLETTER ABRIL 2016
Obrir al navegador - Leer en castellano
  INICI   |   CBGCB   |   DESCOBREIX LA COSTA BRAVA GIRONA    PETICIÓ D'INFORMACIÓ

Benvinguts a la Costa Brava i al Pirineu de Girona

Comença a planificar avui el teu esdeveniment a Costa Brava Girona
Troba venues i serveis
Cas pràctic
La TV del futur es debat a Girona

La Televisió del futur es va debatre a Girona, i va arribar més tecnològica que mai, amb més idees que mai i amb més futur que mai. La multipantalla, les sèries només a través d’internet o el paper de la televisió a les xarxes, van ser alguns dels molts i variats temes que s’hi van tractar.

Llegir més

Les associacions, a l'escenari del Palau

El Palau de Congressos de Girona va acollir la 37a reunió de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears i les 33es Jornades Catalanes d’Infermeria, amb una participació de més de 160 professionals de medicina intensiva i crítica.

El mateix espai va ser l’escenari de l’acte commemoratiu dels 50è aniversari de Càritas Diocesana de Girona, al qual hi van assistir més de 900 persones de diferents empreses, institucions i associacions col·laboradores. L’acte també commemorava els primers 10 anys d’Ecosol Empresa d’Inserció.

Els motors, tornen a rugir a Lloret de Mar. Arriba la nova moto de Suzuki                     

L’empresa del sector del motor Suzuki va escollir Lloret de Mar per a la presentació internacional del nou model de moto SV 650. Després d’estudiar diferents localitzacions, i acompanyada per l’agència Crom Events de Lloret, l’empresa es va decantar per Lloret de Mar i en concret per el Rigat Park & Spa Hotel on hi va trobar l’espai adequat per acollir als més de 250 periodistes i distribuïdors que es van desplaçar des dels seus països d’origen per venir a la presentació mundial del nou producte de la marca.

Llegir més

Portem la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Madrid

El Costa Brava Girona Convention Bureau ha participat com expositor a l’esdeveniment MIS - Meeting & Incentive Summit organitzat per Eventoplus, grup de comunicació sobre turisme de negocis líder a l’Estat.

Llegir més

Girona torna al Fòrum
Una nombrosa delegació del Costa Brava Girona Convention Bureau va tenir una activa participació al II Fòrum de Turisme de Reunions de Catalunya organitzat pel Catalunya Convention Bureau que es va celebrar el 17 de març passat a Barcelona i va comptar amb més de 450 assistents, professionals del turisme de reunions.

Llegir més
Les propostes MICE d’Ocitània tenen nou espai 2.0

L’empresa especialitzada en activitats de teambuilding en plena natura ha renovat la seva pàgina web i hi ha incorporat tot de noves propostes per a empreses.

Un paradís a la Selva s’incorpora al Costa Brava Girona Convention Bureau

L’oferta del Costa Brava Girona Convention Bureau incorpora un nou espai singular, en aquesta ocasió en ple cor del Montseny. Jardins El Roquer, a Arbúcies, és un espectacular palauet envoltat de jardins centenaris on hi viu la magnòlia més gran d’Europa. Ple de racons amb encant, és un espai perfecte per a tot tipus d’esdeveniments.

La promoció del turisme de reunions a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, a EVENTOPLUS

Hem iniciat una col·laboració de sis mesos amb Eventoplus, la plataforma líder al sector del turisme de negocis de l’Estat, per donar a conèixer l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través de les seves publicacions i esdeveniments.

Llegir més

IN COSTA BRAVA

Espectacular Vídeo #inCostaBrava...

No et perdis el vídeo mostrant el paisatge de la Costa Brava que ha tingut més de cent mil reproduccions a les xarxes socials en cinc dies.

Busques experiències? Idees? Ho tens tot a la infografia

En un cop d’ull, tot el que té de genuí l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Et cal inspiració pel teu proper esdeveniment? T'ajudem amb idees i propostes
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2019 Costa Brava Girona Convention Bureau, All rights reserved.

Heu rebut aquest correu electrònic perquè heu contactat amb un representant del Costa Brava Girona Convention Bureau durant una acció de promoció. Política de privacitat. 

Correu electrònic:
Costa Brava Girona Convention Bureau
Av. Sant Francesc, 29, 3ª planta
Girona, Girona 17001
Spain

Add us to your address book
  

Donar-me de baixa    Actualitzar les meves dades 

Email Marketing Powered by Mailchimp