Copy
NEWSLETTER JULIOL 2016
Obrir al navegador - Leer en castellano
  INICI   |   CBGCB   |   DESCOBREIX LA COSTA BRAVA GIRONA    PETICIÓ D'INFORMACIÓ

Benvinguts a la Costa Brava i al Pirineu de Girona

Comença a planificar avui el teu esdeveniment a Costa Brava Girona
Troba venues i serveis
Hotel Camiral: la proposta 5 estrelles del PGA Catalunya Resort

El PGA Catalunya Resort ha invertit 33 milions d’euros en renovar l’hotel, que ha obert portes aquest mes de juny amb el nom d’Hotel Camiral, dins d’una operació que vol consolidar la marca com el primer resort d’estil de vida a Europa.

Llegir més

Tela Marinera, gambes i televisió

Un equip del programa Wünderschön (Llocs fascinants), de la cadena alemanya WDR (Westdeutscher Rundfunk) va apuntar-se al tast de mar i gambes que, durant el mes de juliol, ofereix Tela Marinera, un dels membres del Costa Brava Girona Convention Bureau.

Llegir més

 

 

Girona de nit                     

Una de les demandes "fora de programa" més habituals que rebem quan treballem amb grups d'empresa que fan estades de negocis amb pernoctació, és suggerir llocs on anar al vespre. La ciutat de Girona té una oferta molt interessant, amb propostes d'alta volada com les que ens fan alguns dels hotels de la ciutat:

Llegir més

Incentius de luxe
Imagina't...

…sensacions úniques en un entorn on cada activitat és un regal inoblidable per als teus sentits. Estàs vivint la veritable dimensió del luxe: l’autenticitat. Després d’una sessió de feina intensa i productiva, relaxa’t… La diversitat dels paratges de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb la seva oferta de serveis, allotjament i activitats, és la millor recompensa.

Llegir més

Volkswagen va de càmping

L’oferta de càmpings de la Costa Brava i el Pirineu de Girona compta amb una gran diversitat d’establiments on és possible organitzar esdeveniments de gran format amb totes les comoditats pels assistents.
A Volkswagen Vehículos Comerciales ho tenen molt clar: des de 2004 organitzen al càmping La Ballena Alegre la macro-trobada de les furgonetes dels seus models clàssics (T1 a T6). L’esdeveniment ha arribat a la seva tretzena edició amb el rècord de 3500 participants i 748 vehicles.
 
Alt rendiment

Si el teu grup és un equip dinàmic amb ganes de descobrir els racons de l’Empordà reservats pels més actius, Medaqua, membre del Costa Brava Girona Convention Bureau, et té preparat el seu catàleg “Empordà Experience”, amb les fitxes tècniques de les rutes per descobrir l’Empordà en una setmana, com la ruta “Descobreix, a peu o en bici, els sabors i colors de l’Empordà”, que combina l’activitat física en grup, amb experiències gastronòmiques i culturals.

L’empresa d’eco-turisme actiu Medaqua, amb més de 20 anys d’experiència, ofereix activitats tant en el medi aquàtic com en el terrestre, ideals per incloure en els programes d’incentius més participatius.

L’Espai Ter a tota potència

L’Auditori-teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí-L’Estartit completa la instal·lació de l’equipament de llum i so propis tal com s’havia concebut en el seu projecte inicial.

L’Espai Ter compta amb equipaments per a diverses funcionalitats: despatxos per a reunions de petit format, auditori per presentacions i esdeveniments, així com espais oberts interiors i exteriors per fer exposicions de tot tipus, àpats d’empresa o sessions de networking.

Disposa de wifi a tot l’equipament i les instal·lacions tenen els elements adaptats a les condicions d'accessibilitat necessàries.

Busques experiències? Idees? Ho tens tot a la infografia

En un cop d’ull, tot el que té de genuí l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Et cal inspiració pel teu proper esdeveniment? T'ajudem amb idees i propostes
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2019 Costa Brava Girona Convention Bureau, All rights reserved.

Heu rebut aquest correu electrònic perquè heu contactat amb un representant del Costa Brava Girona Convention Bureau durant una acció de promoció. Política de privacitat. 

Correu electrònic:
Costa Brava Girona Convention Bureau
Av. Sant Francesc, 29, 3ª planta
Girona, Girona 17001
Spain

Add us to your address book
  

Donar-me de baixa    Actualitzar les meves dades 

Email Marketing Powered by Mailchimp