Copy
NEWSLETTER JUNY 2020
Programes d'incentius
Espais i serveis

El CBGCB se suma a la campanya turística «Bojos per tornar-nos a veure»


Amb el reclam «Bojos per tornar-nos a veure», a mitjans de juny es posa en marxa la campanya turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per impulsar de nou l’activitat econòmica del sector turístic del territori.

Llegir més

Respira Costa Brava Girona 

Organitzadors, empresaris del sector MICE i entitats de les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona seguim treballant conjuntament.

Seguim preparant propostes per a les empreses que volen connectar de nou amb els clients, per als equips de treball que necessiten retrobar-se i reforçar la seva cohesió, i per a les associacions i institucions que tornen a programar activitats o busquen noves dates i noves localitzacions per poder fer-les amb totes les garanties.

 


Propostes MICE 

 

Idees per als incentius que vindran 

Des de fa setmanes, tant els organitzadors com els empresaris del sector i els gestors de les destinacions estem treballant intensament per oferir propostes que s’adaptin a les necessitats que vindran.

Inspira't amb propostes genuïnes i sostenibles que permeten mantenir les mesures d’autoprotecció i distància social

Golf resorts #inCostaBrava #inPyrenees ⛳️

Des de mitjans de maig els vuit camps de golf de la Costa Brava han reiniciat la seva activitat implementant les mesures de seguretat i higiene.

Dins la proposta del Costa Brava Girona Convention Bureau trobem cinc complexos turístics de golf situats en entorns incomparables que constitueixen el marc idoni per dur a terme reunions exclusives amb tots els serveis i al·licients i que ofereixen un programa complet d’oci i de feina sense necessitat d’organitzar trasllats.

L’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort és un edifici d’arquitectura singular i totalment integrat en el paisatge. Es troba entre els dos camps de golf de la PGA Golf Catalunya. Un lloc emblemàtic a tan sols 15 minuts de la ciutat de Girona i a 50 minuts de la ciutat de Barcelona.
 

Veure la fitxa

Hotel Empordà Golf disposa d’una àrea de 1200m2 amb 3 sales de reunions amb una capacitat en la sala plenària de 120 persones en format escola. Totes les habitacions tenen balcó amb vistes, al camp de golf , a la Muntanya del Montgrí o al poble Medieval de Pals.
 

Veure la fitxa

L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf, un hotel boutique de cinc estrelles al cor de l’Alt Empordà, prop de les millors platges de la Costa Brava, està situat en un camp de golf de 18 forats, amb 64 luxoses habitacions i un Wine Spa.

Veure la fitxa

L'Hotel TorreMirona Relais Golf & Spa és un majestuós hotel de 4 estrelles per a desconnectar del dia a dia enmig de l’entorn natural i paisatgístic privilegiat que ofereix l’Empordà.
 

Veure la fitxa

La Costa Golf & Beach Resort està situat en plena Costa Brava, junt al Golf de Pals i a pocs metres de la platja. L’hotel disposa de 122 habitacions i de 9 sales de reunions, la més àmplia de les quals, el Gran Saló d’Empordà, permet acollir fins a 250 persones.

Veure la fitxa

MICE d’alta muntanya 

A dos mil metres d’altitud, rodejada de muntanyes de tres mil metres d’on neixen multitud de fonts i torrents, la vall de Núria presenta una riquesa natural i paisatgística única i uns equipaments idonis per acollir incentius i reunions d’empresa en unes condicions adequades a la situació actual.

Coneix la proposta MICE

 

 

Novetats de l'oferta MICE

 

Team building remot made in Girona


L’empresa gironina Humanside Experiences ha desenvolupat una sèrie d’experiències de construcció d’equips (team building) en línia per traslladar els beneficis de les activitats presencials als equips virtuals.

Coneix les activitats

Renovació de la proposta gastronòmica de l’Hotel Santa Marta


La incorporació de Jesús Niño com a xef executiu de l’Hotel Santa Marta marcarà la nova etapa de la proposta gastronòmica de l’hotel, situat a tocar de la cala de Santa Cristina, a Lloret de Mar.

Llegir més

El projecte EcoEvenia, en acció


El projecte EcoEvenia es va posar en marxa a finals del 2019 amb la finalitat de reduir l’impacte de l’activitat dels hotels de la cadena sobre l’entorn i fomentar el turisme responsable. De cara a la represa d’activitats, continuarà amb més força encara.

Llegir més

Rellançament de l’Hotel Empordà Golf


Situat a Gualta i envoltat dels dos camps de golf de l’Empordà Golf Club, l’Hotel Empordà Golf s’ha renovat completament aquest any.

Llegir més

El Park Hotel San Jorge obre portes amb habitacions reformades


El Park Hotel San Jorge de Calonge ha renovat completament les quinze habitacions Belladona, que són les més properes al mar i al camí de ronda de Platja d’Aro a Calonge.

Llegir més


Promoció de la destinació

Troba'ns a Instagram!

 

@costabravagironacb#inCostaBrava
#inPyrenees

#eventsinCostaBrava
#eventsinPyrenees
#incentivesinCostaBrava
#incentivesinPyrenees
#meetingsinCostaBrava
#meetingsinPyrenees


Recursos pel professional MICE

 

Cas d’èxit del 31è Congrés SEMES:
La Força de l’Equip d’urgències es troba a Girona

La Societat Espanyola de Medicina d’Urgències i Emergències (SEMES) va celebrar el 31è Congrés a les comarques de Girona. Hi van participar prop de tres mil quatre-cents professionals de les urgències, entre els quals, més de quatre-cents cinquanta ponents de tot l’Estat i urgentòlegs de prestigi internacional.

Llegir més


Et cal inspiració pel teu pròxim esdeveniment?

 

T'ajudem amb idees i propostes

 
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 Costa Brava Girona Convention Bureau, All rights reserved.

Heu rebut aquest correu perquè has contactat amb un representant del Costa Brava Girona Convention Bureau durant una acció de promoció. Política de privacitat. 

Correu electrònic:
Costa Brava Girona Convention Bureau
Av. Sant Francesc, 29, 3ª planta
Girona, Girona 17001
Spain

Add us to your address book
  

Donar-me de baixa    Actualitzar les dades