Copy

Διαγωνισμός Bebras

Το CCS σε συνεργασία με το ΣΥΚΑΠ και με την έγκριση του ΥΠΠΑΝ διοργανώνει τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής & Υπολογιστικής σκέψης BEBRAS 22-23.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού (Δ-Ε-Στ τάξης) και γυμνασίου που μπορούν να συμμετέχουν από το σπίτι ή το σχολείο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ο  πρώτος γύρος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 9-23 Δεκεμβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα www.bebras.org.cy  μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Στελέχωση περιπτέρου CCS στο Tech Career Fair

To CCS συμμετέχει στο πρώτο CYPRUS TECH CAREER FAIR που διοργανώνει η IMH, την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, 10-12 Νοεμβρίου 2022, στην Κρατική Έκθεση. 

Καλούμε τα μέλη του CCS να εκπροσωπήσουν το Σύνδεσμο ενημερώνοντας τους νεαρούς επισκέπτες τόσο για τις προοπτικές του επαγγέλματος γενικά, όσο και για τις δράσεις του CCS για προώθηση του τομέα και τα προράμματα ψηφιακών δεξιοτήτων, όπως είναι το ECDL/ICDL. Παράλληλα, η συμμετοχή σας στην έκθεση αποτελεί και μια ευκαιρία δικτύωσης με άτομα και οργανισμούς του τομέα. 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι και τις 3 ημέρες 9:00- 13:00 & 15:00-19:00.

Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε να στελεχώσετε το περίπτερο του CCS για κάποιο πρωινό ή απόγευμα, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με κα Χριστίνα Παπαμιλτιάδου στο 22340542 και c_papamiltiadou@ccs.org.cy 


 

e-CYberHealth 2022

Το CCS στηρίζει το Συνέδριο e-CYberHealth 2022, Ασφάλεια Κυβερνοχώρου στον χώρο της Ηλεκτρονικής Υγείας, που θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου στην Λευκωσία και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Στοχεύει να συγκεντρώσει όσους εμπλέκονται με τον χώρο της Υγείας με τους ειδικούς των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) σε κοινή δράση για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων και την ανάλυση σύγχρονων ασφαλών μεθόδων χρήσης και διαδικασιών αντιμετώπισης στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα Υγείας λόγω των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων του.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.e-cyberhealth.eu για περισσότερες πληροφορίες. 

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ρομποτικής

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ρομποτικής (18-27  Νοεμβρίου 2022),  κάθε οργανισμός μπορεί να συμμετάσχει και να οργανώσει η δική του εκδήλωση η οποία θα περιληφθεί στην επίσημη σελίδα του EUROPEAN ROBOTICS  καθώς και στην σελίδα του CYPRUS ROBOTICS στο FACEBOOK

Όσοι ενδιαφέρεστε για διοργάνωση ή/και συν-διοργάνωση σχετικής δράσης παρακαλώ επικοινωνήστε είτε με τη κα Χριστίνα Παπαμιλτιάδου c_papamiltiadou@ccs.org.cy λειτουργό Δημοσίων Σχέσεων του CCS είτε με το συντονιστή της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ρομποτικής στη Κύπρο κο Γιώργο Γεωργίου στο cyprus.robotics@gmail.com.  

Lightsense Project Event

The 4th Living Lab of the LightSense Project took place on 27th October 2022 hosted by Electricity Authority of Cyprus.

The event was opened by the project coordinator, Dr. Kyriacos Kalli, followed by updates on the field data collected so far, by Cyprus University of technology (CUT), Resolupe anf Algolysis. 

The project's "Intelligent light sensing for next-generation smart grids" (LightSense) primary objective is to respond in a holistic way to the energy efficiency, continuity and security needs of power distribution networks within Cyprus, regarding timely fault prevention and intrusion detection.

Information 
 
  

Θέσεις Εργασίας αναρτημένες στη σελίδα μας
 
 
XM
SysOps/Systems Engineer – Cyprus or Greece
Added Date: 02/11/2022
Λήψη εντύπων
Ref Num: SSSE1022
Type: Άλλο

 
XM
Cloud Services/Systems Engineer – Cyprus or Greece
Added Date: 02/11/2022
Λήψη εντύπων
Ref Num: CSSE1022
Type: Άλλο

 
XM
Information Security Engineer – Cyprus or Greece
Added Date: 27/10/2022

Ref Num: ISE2022
Type: Άλλο

 
XM
Cloud Security Engineer – Cyprus, Greece or Remote
Added Date: 27/10/2022

Ref Num: CSE1022
Type: Άλλο

 
XM
Senior Linux Systems Administrator – Cyprus, Greece or Remote
Added Date: 13/10/2022
Λήψη εντύπων
Ref Num: LSA1022
Type: Άλλο

 
XM
Cloud DevOps Engineer – Cyprus, Greece or Remote
Added Date: 13/10/2022
Λήψη εντύπων
Ref Num: CDE1021
Type: Άλλο 
 
AXIS Regional Academy
Καθηγητής Πληροφορικής & Προγραμματισμού για απογευματινά μαθήματα

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας: 2

Added Date: 14/09/2022

Λήψη εντύπων

Ref Num: Καθ1

Type: Εκπαίδευση
CCS Fb page
CCS Twitter Account
LinkedIn
YouTube
Instagram
CCS Website
Email
Copyright © 2022 Cyprus Computer Society, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp