Copy

Comunicado de prensa
Comunicat de premsa · Press release


S'obre el primer outlet de pa a la comarca d'Osona

 

El primer outlet de pa del país ja és una realitat i s’impulsa des d’Osona. Amb el nom d’Espai Llesca, Manlleu compta ara amb una instal·lació innovadora on es pot comprar pa tallat a llesques a un preu molt econòmic, d’aquí que hagi adoptat el sobrenom d’outlet. El pa s’elabora diàriament exprés per llescar-lo i es ven al públic embossat en plàstic per tal que es pugui conservar a la nevera o al congelador abans que es torni dur i no se n’hagi de llençar ni una mica, gràcies a aquest pràctic format, fomentant alhora un consum responsable. 
Darrera de la iniciativa Outlet pans hi ha l’empremta de Francesc Altarriba, empresari del sector que aposta una vegada més per la innovació, ara focalitzada al seu poble natal. Amb l’Outlet pans, Altarriba pretén oferir a la població una forma d’optimitzar els seus recursos en una cosa tan habitual i diària com és comprar el pa

L’expert pertany a una primera generació d’empresaris adherits al programa de Responsabilitat Social empresarial (RSE) de Catalunya, caracteritzat per una especial sensibilització social i que promou una nova forma d’economia on el triomf de l’empresa significa el triomf de la societat. En un context de contenció econòmica, l'outlet sorgeix com una nova alternativa per a moltes famílies que busquen establiments low cost.
A l’Espai Llesca destaca la gran varietat de productes que s’ofereixen i sobretot els seus preus, a partir dels 0,35 euros. 
Espai orientat a l’autoservei
 
Amb la voluntat de crear un espai dinàmic, l’Outlet pans ha estat dissenyat perquè els propis clients busquin i escullin entre llesques de diferents mides, bosses de diferents gramatges, pans de diferents gustos i packs de brioixeria.  
DESCARREGAR NOTA PREMSA (PDF)
ESPAI LLESCA - OUTLET PANS             Crta. Olot, 75    08560 Manlleu (BCN)         93 850 67 02  
 

Si ud. no desea recibir más comunicaciones comerciales o de prensa de Francesc Altarriba - Consulting por correo electrónico, pulse este enlace:
Salir de esta lista
Actualizar datos de suscripción

Si vostè no desitja rebre més informacions comercials o de premsa de Francesc Altarriba - Consulting per correu electrònic, premeu aquest enllaç:
Sortir d'aquesta llista
Actualitzar dades de subscripció
Forward