Copy

Comunicado de prensa
Comunicat de premsa · Press release

S'inaugura la primera franquícia
[0% Gluten] a Olesa de Montserrat

 

Ahir una gran allau de persones van assistir a la inauguració de la nova franquícia, primer centre d'alimentació inclusiva al Baix Llobregat. Després de l’obertura de la botiga escola a Vic, la firma d’establiments lliures de gluten se centra en Olesa de Montserrat per oferir la seva aposta d’alimentació saludable i ser un pol d’atracció per capitals com Igualada, Terrassa o Manresa.

Al capdavant de l'establiment hi ha José Luis Perea i Rosa Maria Aguilera, una parella emprenedora que va descobrir un buit en l’especialització del sense gluten en investigar el mercat del pa ara fa dos anys. A la dreta, Francesc Altarriba, impulsor de la cadena de franquícies [0% Gluten], i Pilar Puimedon, alcaldessa d'Olesa, que va mostrar-se satisfeta de comptar amb una iniciativa de "comerç inclusiu, que obre les portes a que gaudeixi del dolç molta gent que no podia accedir-hi" i que serà, a més, "un espai de trobada pels olesans i olesanes". 
Què és [0% Gluten]? Quines expectatives d'expansió preveu?
DESCARREGA EL DOSSIER DE PREMSA AQUÍ
[0% GLUTEN]    www.0x100gluten.com


Si vostè no desitja rebre més informacions comercials o de premsa de [0% Gluten] per correu electrònic, premi aquest enllaç:

Sortir d'aquesta llista
Actualitzar dades de subscripció
   
Forward