Copy

Det er vigtigt at implementere – her er hvorfor

Det er et kedeligt ord, og alt for få afsætter tid, medarbejdere og andre ressourcer til det. Men fokuserer vi ikke på implementering, går vi glip af den fulde værdi, siger centerleder Pia Gjellerup.

Høster du alle gevinsterne af din innovation? Se de 3 største faldgruber her ►

37 innovationer kan vinde NYT SAMMEN BEDRE-prisen – her er de

Juryen er nu i fuld gang med at udvælge tre nominerede og vinderen af den nationale innovationspris. Få overblikket her – og husk at tilmelde dig Innovationsdagen den 5. september.

Hvem kan få NYT SAMMEN BEDRE-prisen? ►

Ph.d.-projekt sætter fokus på offentlig innovation i dagtilbud

Dagtilbud er blandt de offentlige arbejdspladser, der i højest grad kopierer andres løsninger. COI's ph.d.-stipendiat leder nu efter en konkret innovation, hun kan følge – kan du hjælpe?

Læs mere om ph.d.-projektet om dagtilbud ►

Store virksomheder, agile startups og kommunen finder løsninger i fællesskab

Vejle Kommune har lavet Resilience Business Cup, et nyt konkurrenceformat, hvor store virksomheder, små startups og det offentlige arbejder sammen om at udvikle løsninger på fremtidens globale udfordringer.

Se de nye og spændende løsninger, konkurrencen i Vejle Kommune har ført til ►

Arrangementer:

Hov, nu fylder hun 60!

COI's centerleder, Pia Gjellerup, fylder 60 år den 22. august.

Det markerer vi ved at åbne dørene – endnu mere end til dagligt – til COI i Vestergade 18 B, København, på selve dagen fra kl. 14.

Samarbejdspartnere, venner og bekendte fra nær og fjern vil være mere end velkomne til at besøge os og til at sige tillykke til Pia. Vi ser frem til at få udvekslet indtryk og planer for det kommende års arbejde med at udvikle den offentlige sektor i Danmark. Vi byder nok på et glas i dagens anledning.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til, men det vil være rart med et praj. Send det til coi@coi.dk via knappen herunder.

Tidspunkt: 22. august 2019. Sted: COI, Vestergade 18B, 2., 1456 København K

Kommer du og besøger os? Så giv et praj her ►

Innovationsdagen 2019

COI og Center for Offentlig Kompetenceudvikling – COK byder velkommen til Innovationsdagen – en dag, hvor vi sammen fejrer og spreder det gode innovationsarbejde, der sker i den offentlige sektor.

På Innovationsdagen får du mulighed for at udforske offentlig innovation på nærmeste hold. Du oplever inspirationsoplæg fra offentlige ledere og medarbejdere, hvis innovation er indstillet til de to helt nye nationale innovationspriser, NYT SAMMEN BEDRE-prisen og hverdagsinnovationsprisen, og du er naturligvis med, når juryen kårer vinderne.

Du kan høste viden og inspiration i to faglige oplæg med Christian Bason, adm. direktør i Dansk Design Center, og Kjell Arne Røvik, professor ved Tromsø Universitet og en af Europas førende forskere i spredning af innovation.

Du får helt konkrete eksempler på hverdagsinnovation – små ideer, der forbedrer hverdagen – som du kan tage med hjem, fintune til din egen organisation og implementere til gavn for medarbejdere, borgere og brugere. Og du får som deltager gratis COI's innovationshåndbog NYT SAMMEN BEDRE, som giver gode råd, værktøjer, eksempler på og viden om innovative samarbejder i den offentlige sektor.

I debatter på dagen deltager en række toneangivende aktører. Skynd til at tilmelde dig årets Innovationsdag og få inspiration, ny viden og netværk til dit innovationsarbejde!

Tidspunkt: 5. september 2019. Sted: Fængslet i Horsens

Se hele det spændende program og tilmeld dig her ►

Offentlig-Privat Topmøde 2019

Hvordan får vi de bedste resultater ud af innovationsindsatsen? Hvordan skaber man det gode samarbejde mellem borgere, offentligt ansatte og private virksomheder om udviklingen af fremtidens løsninger? Offentlig-Privat Topmøde 2019: 'Innovation sker, når vi samarbejder' giver svarene.

Danske Regioner, Center for Offentlig Innovation, Fagbevægelsens Hovedorganisation og Dansk Erhverv inviterer til debat om offentlig-privat innovation og fremtidens velfærd. Få inspiration fra internationale eksempler, lær af de gode cases og konkrete erfaringer.   

Per Harbø, programleder for Norges 'Nasjonalt program for leverandørutvikling​' er dette års keynote speaker. Han fortæller om, hvordan partnerskabet mellem erhvervsliv, nationale myndigheder og kommuner skaber forbedringer og effektiviseringer overalt i den offentlige sektor.

Sæt kryds i kalenderen den 2. september 2019 og vær med når ledende politikere, toperhvervsfolk, offentlige ledere og eksperter sammen sætter gang i debatten. 

Tidspunkt: 2. september 2019 kl. 9-12. Sted: Børsen, København

Tilmeld dig og se hele programmet for topmødet her ►
Gik du glip af seneste nyhedsbrev? Så får du chancen igen her: www.coi.dk/nyhedsbrev
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Hjemmeside Hjemmeside
LinkedIn LinkedIn
Center for Offentlig Innovation. 
Vestergade 18 B, 2. Sal, 1456 København K
www.coi.dk / E: coi@coi.dk

Copyright © 2014
Frameld nyhedsbrev