Copy

5 kendetegn: Sådan leder du digital innovation

Mangler du inspiration til, hvordan du kan styrke den digitale innovation i hverdagen? Så er der hjælp at hente i ny publikation fra Væksthus for Ledelse.

Se de 5 største kendetegn ved succesfuld ledelse af digital innovation ►

Se kortlægningen: Sådan arbejder staten med åbne data

Der er stor forskel på, hvordan statslige myndigheder arbejder med at gøre data offentligt tilgængelige, viser en ny beretning fra Rigsrevisionen. Hos Erhvervsstyrelsen sker det systematisk.

Se og læs mere om den nye kortlægning ►

Innovationstilgang: Offentlig-privat innovationssamarbejde

Samarbejde med private virksomheder om bedre løsninger. Det er offentlig-privat innovationssamarbejde – OPI. Rikke Bastholm, Innoba, fortæller om OPI som innovationstilgang.

Få gode råd og læs mere om OPI her ►

COI er på Folkemødet: Her hejser vi flaget

COI deltager endnu engang i Folkemødet, der løber af stablen i Allinge på Bornholm den 13.-16. juni.

Se her hvor du kan møde COI på Folkemødet ►

Mød COI's to nye kolleger: "Jeg glæder mig til at sætte erfaringer i spil på nye måder"

Julie Munk og Charlotte Niss er nye konsulenter i COI. De skal blandt andet arbejde med centerets to nye strategiske udviklingsfelter.

Mød COI's to nye konsulenter ►

Arrangementer:

Innovationsdagen 2019

COI og Center for Offentlig Kompetenceudvikling – COK byder velkommen til Innovationsdagen – en dag, hvor vi sammen fejrer og spreder det gode innovationsarbejde, der sker i den offentlige sektor.

På Innovationsdagen får du mulighed for at studere offentlig innovation på nært hold. Du oplever inspirationsoplæg fra offentlige ledere og medarbejdere, hvis innovation er indstillet til de to helt nye nationale innovationspriser, NYT SAMMEN BEDRE-prisen og hverdagsinnovationsprisen.

NYT SAMMEN BEDRE-prisen uddeles af en stærkt sammensat jury, og som deltager kan du være med til at bestemme, hvem Hverdagsinnovationspriserne skal gå til.

Du får også helt konkrete eksempler på hverdagsinnovation – små ideer, som forbedrer hverdagen – som du kan tage med hjem, fintune til din egen organisation og implementere til gavn for medarbejdere, borgere og brugere.

Og så kan du høste viden og inspiration i to faglige oplæg med innovationsekspert Christian Bason og spredningsforsker Kjell Arne Røvik (NO). Kom og vær med!

Tidspunkt: 5. september 2019. Sted: Fængslet i Horsens

Tilmeld dig og se hele programmet her ►

Offentlig-Privat Topmøde 2019

Hvordan får vi de bedste resultater ud af innovationsindsatsen? Hvordan skaber man det gode samarbejde mellem borgere, offentligt ansatte og private virksomheder om udviklingen af fremtidens løsninger? Offentlig-Privat Topmøde 2019: 'Innovation sker, når vi samarbejder' giver svarene.

Danske Regioner, Center for Offentlig Innovation, Fagbevægelsens Hovedorganisation og Dansk Erhverv inviterer til debat om offentlig-privat innovation og fremtidens velfærd. Få inspiration fra internationale eksempler, lær af de gode cases og konkrete erfaringer.   

Per Harbø, programleder for Norges 'Nasjonalt program for leverandørutvikling​' er dette års keynote speaker. Han fortæller om, hvordan partnerskabet mellem erhvervsliv, nationale myndigheder og kommuner skaber forbedringer og effektiviseringer overalt i den offentlige sektor.

Sæt kryds i kalenderen den 2. september 2019 og vær med når ledende politikere, toperhvervsfolk, offentlige ledere og eksperter sammen sætter gang i debatten. 

Tidspunkt: 2. september 2019 kl. 9-12. Sted: Børsen, København

Tilmeld dig og se hele programmet her ►
Gik du glip af seneste nyhedsbrev? Så får du chancen igen her: www.coi.dk/nyhedsbrev
Twitter
Facebook
Hjemmeside
LinkedIn
Center for Offentlig Innovation. 
Vestergade 18 B, 2. Sal, 1456 København K
www.coi.dk / E: coi@coi.dk

Copyright © 2014
Frameld nyhedsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Center for Offentlig Innovation · Vestergade 18B, 2. · Koebenhavn K 1456 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp