Copy

Her er de 4 nominerede til NYT SAMMEN BEDRE-prisen

De nominerede til Danmarks første nationale innovationspris for den offentlige sektor er fundet. Se dem her.

Se alle 4 nominerede til NYT SAMMEN BEDRE-prisen her ►

Se 16 hverdagsinnovationer, du bliver inspireret af

16 innovationer blev indstillet til Hverdagsinnovationsprisen. De handler om alt fra spisegrupper for ældre og byviceværter til en ny og mere tryghedsskabende indretning.

Gå på opdagelse og bliv inspireret ►

COI laver podcasten 'Innovatører' om offentlig innovation

I podcasten kommer du tæt på de innovatører, der skaber nye og bedre løsninger i den offentlige sektor, og på de borgere og medarbejdere, løsningerne gør en forskel for.

Hør første afsnit af den nye podcast her ►

Faxe Kommune sender alle ledere på procesforløb om innovation

Samtlige ledere i Faxe Kommune skal fra november på et halvårigt procesforløb om innovation. Det er en del af et to-årigt udviklingsforløb, som alle ledere i kommunen gennemgår.

Læs mere om, hvordan Faxe Kommune vil forandre kulturen ►

Danske Regioner laver et Center for Sundhedsinnovation

Det nye center i Danske Regioner skal sætte mere fokus på innovation bl.a. ved at integrere indsatserne for regionernes innovationsarbejde og styrke fokus på bl.a. samarbejde, digitalisering og spredning af gode løsninger.

Læs om Danske Regioners nye Center for Sundhedsinnovation ►

Arrangementer:

Innovationsdagen 2019

Du kan stadig nå at tilmelde dig Innovationsdagen – en dag, hvor vi sammen fejrer og spreder det gode innovationsarbejde, der sker i den offentlige sektor.

På Innovationsdagen får du mulighed for at udforske offentlig innovation på nærmeste hold. Du oplever inspirationsoplæg fra offentlige ledere og medarbejdere, hvis innovation er indstillet til de to helt nye nationale innovationspriser, NYT SAMMEN BEDRE-prisen og hverdagsinnovationsprisen, og du er naturligvis med, når juryen kårer vinderne.

Du kan høste viden og inspiration i to faglige oplæg med Christian Bason, adm. direktør i Dansk Design Center, og Kjell Arne Røvik, professor ved Tromsø Universitet og en af Europas førende forskere i spredning af innovation.

Tidspunkt: 5. september 2019. Sted: Fængslet i Horsens

Tilmeld dig og se det spændende program her ►

Offentlig-Privat Topmøde 2019

Hvordan får vi de bedste resultater ud af innovationsindsatsen? Hvordan skaber man det gode samarbejde mellem borgere, offentligt ansatte og private virksomheder om udviklingen af fremtidens løsninger? Offentlig-Privat Topmøde 2019: 'Innovation sker, når vi samarbejder' giver svarene.

Danske Regioner, Center for Offentlig Innovation, Fagbevægelsens Hovedorganisation og Dansk Erhverv inviterer til debat om offentlig-privat innovation og fremtidens velfærd. Få inspiration fra internationale eksempler, lær af de gode cases og konkrete erfaringer.   

Per Harbø, programleder for Norges 'Nasjonalt program for leverandørutvikling​' er dette års keynote speaker. Han fortæller om, hvordan partnerskabet mellem erhvervsliv, nationale myndigheder og kommuner skaber forbedringer og effektiviseringer overalt i den offentlige sektor.

Tidspunkt: 2. september 2019 kl. 9-12. Sted: Børsen, København

Tilmeld dig og se hele programmet her ►
Gik du glip af seneste nyhedsbrev? Så får du chancen igen her: www.coi.dk/nyhedsbrev
Twitter Twitter
Facebook Facebook
Hjemmeside Hjemmeside
LinkedIn LinkedIn
Center for Offentlig Innovation. 
Vestergade 18 B, 2. Sal, 1456 København K
www.coi.dk / E: coi@coi.dk

Copyright © 2014
Frameld nyhedsbrev