Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>

Laten we er niet om heen draaien. Nederlandse bedrijven komen graag in Duitsland. En dan niet om de Schnitzels of de halve liters bier. Ook al geven ze soms een andere indruk. En of we nu op de SPS of de Hannover Messe komen, het gaat uiteindelijk toch om de euro's. Wat natuurlijk ook voor de hand ligt. De handel met Duitsland staat voor de Nederlandse techsector al jaren bovenaan. Omgekeerd geldt het zelfde. Ook de Duitse bedrijven doen heel goede zaken in Nederland. Smart Industry intensiveert nu de band met Industrie 4.0. Want wat lekker draait kun je best nog op een hoger niveau zetten. In april zullen we het zien in Hannover.

Heel veel leesplezier
The Text Factory

www.thefactoryfiles.com
Hannover Messe combineert Smart Industry met Industrie 4.0
Nederlandse bedrijven gaan niet voor niks naar de Hannover Messe. Dit jaar richt de Nederlandse industrie zich nog sterker dan ooit op de samenwerking met de Duitse hightech industrie.
Twee primeurs voor Indumation
Op Indumation zijn op de stand van Gibas Automation zowel de nieuwe e-Series van Universal Robots als de MiR 500 van Mobile Industrial Robots te zien. In beide gevallen een primeur voor de Benelux. 
Glijmiddel voor olietankers
Scheepsrompen met speciale hightech materialen coaten, betekent volgens een recent onderzoek een procent minder CO2-emissie.
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn
Deze unieke nieuwsbrief over industriële automatisering is gemaakt door de journalisten van The Text Factory. Alles wat je er leest is 100 procent eigen werk. Geen copy paste dus. Althans niet van onze zijde. Dat lezen kan bij ons gewoon lekker anoniem. Het enige wat wij nodig hebben voor het versturen van onze nieuwsbrief is een e-mailadres. En het enige dat wij dol graag willen weten en dus af en toe meten - noem ons narcistisch - is welk van onze artikelen het meest gelezen worden. Hoe anders bepalen we wie van ons aan het eind van het jaar de wisselpiek op zijn kerstboom kan zetten? Dus wil je jouw profiel helemaal uitkleden tot er alleen een e-mailadres over is? Dan vindt je hier de weg naar de anonimiteit.  Wil je The Factory Files Weekly toch liever helemaal niet meer ontvangen, dan kan je je altijd afmelden door hier te klikken. Een mailtje sturen naar redactie@thetextfactory.eu kan natuurlijk ook. We horen graag waarom je onze verhalen liever niet meer leest en/of welke tips en suggesties je voor ons hebt.
 
Copyright © 2019 The Text Factory, All rights reserved.