Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>

De dagen worden nu nog korter en de beschikbare dagen nog schaarser. Dus ook voor ons. Ons team bestaat niet uit bots of ander nepgereedschap. Wij zijn echte mensen. Niet te geloven, maar echt waar. Dus ook wij hebben het nu ff druk. Maar toch weer een nieuwsbriefje. Met nieuws uit Duitsland, Engeland en Nederland. Volgende week doen we er nog eentje. En dan wordt het even stil. Anders kunnen we het vuurwerk niet horen. Wij wensen al onze lezers heel prettige feestdagen en een niet gebotst nieuwjaar!

Heel veel leesplezier
The Text Factory

www.thefactoryfiles.com
Machine-CPU’s krijgen ‘soft router’ voor remote access en HTML 5
Menig automatiseringsaanbieder heeft wel een kastje waarmee je een machine aan het internet kunt hangen. Maar het kan handiger: je zet de routingsoftware gewoon op de CPU.
Engelse softstarters komen naar Nederand
Het gebruik van softstarters gaat terug tot in de jaren vijftig. Maar de ontwikkeling daarvan gaat nog steeds door. Voor Hiflex reden  Engels fabricaat naar Nederland te halen. 
Rekenen tot de laatste 'eddy current'
Aanvankelijk leek het zo’n mooi idee: een lineaire inductiemotor voor een zwevende Hyperloop-pod van de TU Delft. Toch werd er in het uiteindelijke ontwerp vanaf gezien. Lees hier waarom.
Minifabriek voor huidcrème op maat
Onderzoekers hebben een minifabriek voor huidcrème ontwikkeld. Hij is niet groter dan een kleerkast en maakt de aanmaak van gepersonaliseerde huidcrème in de winkel mogelijk.
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn
Deze unieke nieuwsbrief over industriële automatisering is gemaakt door de journalisten van The Text Factory. Alles wat je er leest is 100 procent eigen werk. Geen copy paste dus. Althans niet van onze zijde. Dat lezen kan bij ons gewoon lekker anoniem. Het enige wat wij nodig hebben voor het versturen van onze nieuwsbrief is een e-mailadres. En het enige dat wij dol graag willen weten en dus af en toe meten - noem ons narcistisch - is welk van onze artikelen het meest gelezen worden. Hoe anders bepalen we wie van ons aan het eind van het jaar de wisselpiek op zijn kerstboom kan zetten? Dus wil je jouw profiel helemaal uitkleden tot er alleen een e-mailadres over is? Dan vindt je hier de weg naar de anonimiteit.  Wil je The Factory Files Weekly toch liever helemaal niet meer ontvangen, dan kan je je altijd afmelden door hier te klikken. Een mailtje sturen naar redactie@thetextfactory.eu kan natuurlijk ook. We horen graag waarom je onze verhalen liever niet meer leest en/of welke tips en suggesties je voor ons hebt.
 
Copyright © 2018 The Text Factory, All rights reserved.