Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>

Lang leve de robot! Tot dat die kapot gaat. Want het blijft wel een machine. Het idee dat het om een mens gaat is dus echt flauwe kul. Maar dat er machines zijn die de mens overtreffen is wel een keihard gegeven. Wat betreft kracht, snelheid, precisie, veiligheid zijn het prima apparaten. Maar ga je er mee naar de film? Slaap je er mee in bed? En geef je het ook een biertje? Nee dus; robots hebben namelijk geen emotie, noch humor. Kunstmatige emotie is nu eenmaal een contradictio in terminis. We hoeven dan ook niet wij elkaar te komen als een robot er mee op houdt. Dus geen koffie en slappe cake. Toch wel weer een voordeel voor dat ding.

Heel veel leesplezier
The Text Factory

www.thefactoryfiles.com
Industrial Intelligence tijdens Hannover Messe 2019
Van kunstmatige intelligentie en digital twins tot robots en smart industrial supply. De laatste ontwikkelingen op dit gebied staan centraal tijdens de Hannover Messe 2019.
Balluff legt meer focus op vision
Erik in ‘t Groen de nieuwe directeur van Balluff Nederland. Met machinevision als expertise, is dit één van zijn focuspunten voor de Benelux. RFID en IO-Link zijn twee andere speerpunten. 
Kunnen robots klimmen als klimop?
Waarom kunnen klimop, wilde wijn en bosdruiven klimmen? Hoe hoog is hun energieverbruik? En is het mogelijk om robots te bouwen die zich gedragen en bewegen zoals deze planten? Onderzoek zal het leren.
 
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn
Deze unieke nieuwsbrief over industriële automatisering is gemaakt door de journalisten van The Text Factory. Alles wat je er leest is 100 procent eigen werk. Geen copy paste dus. Althans niet van onze zijde. Dat lezen kan bij ons gewoon lekker anoniem. Het enige wat wij nodig hebben voor het versturen van onze nieuwsbrief is een e-mailadres. En het enige dat wij dol graag willen weten en dus af en toe meten - noem ons narcistisch - is welk van onze artikelen het meest gelezen worden. Hoe anders bepalen we wie van ons aan het eind van het jaar de wisselpiek op zijn kerstboom kan zetten? Dus wil je jouw profiel helemaal uitkleden tot er alleen een e-mailadres over is? Dan vindt je hier de weg naar de anonimiteit.  Wil je The Factory Files Weekly toch liever helemaal niet meer ontvangen, dan kan je je altijd afmelden door hier te klikken. Een mailtje sturen naar redactie@thetextfactory.eu kan natuurlijk ook. We horen graag waarom je onze verhalen liever niet meer leest en/of welke tips en suggesties je voor ons hebt.
 
Copyright © 2019 The Text Factory, All rights reserved.