Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>

Heb je ook zo'n trek in pudding? We hebben het dan wel over echte techniek. Want na de waanzin over de Brexit van de afgelopen week gaan wij weer verder. Deze week hebben we het over zeven met elkaar samenwerkende robots (geen Engelse trouwens). Werknemers zonder pensioen zal ik maar zeggen. En de automatisering van een verpakkingslijn op basis van OPC UA en PackML. Automatisering van hoog niveau. Dat geldt ook voor ons stuk over de demonstratie van mogelijkheden met industriële automatisering. Je kan er veel over zeggen, maar ‘the proof is in the pudding. Ofwel: je merkt het pas als je het in de praktijk beleeft.

Heel veel leesplezier
The Text Factory

www.thefactoryfiles.com
Plug & Produce met OPC UA en Pack ML
Plug & Produce is een door Platform Industrie 4.0 uitgewerkt metamodel voor zichzelforganiserende productie. Een voorbeeld op basis van OPC UA en PackML vonden we afgelopen SPS op de stand van Lenze. 
Assemblagelijn met 7 cobots
De vraag naar simplexverstuivers van Fluidics Instruments verdubbelde tot 3 miljoen per jaar. Om de vraag bij te benen, werd flink geïnvesteerd in automatisering, waaronder in een assemblagelijn met 7 cobots.
Volautomatisch klemmenstroken produceren
De tegenwoordige mogelijkheden van industriële automatisering enorm. Maar hoe breng je het over? Weidmüller zorgt voor duidelijkheid met de Integrated Demonstrator: een lijn die volautomatisch klemmenstroken produceert.
Van restwarmte direct naar elektra
Wetenschappers van het Leibniz-Institut für Festkörper und Werkstoffforschung Dresden (IFW) hebben een nieuwe thermo-magnetische generator ontwikkeld om restwarmte om te zetten in stroom.
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn
Deze unieke nieuwsbrief over industriële automatisering is gemaakt door de journalisten van The Text Factory. Alles wat je er leest is 100 procent eigen werk. Geen copy paste dus. Althans niet van onze zijde. Dat lezen kan bij ons gewoon lekker anoniem. Het enige wat wij nodig hebben voor het versturen van onze nieuwsbrief is een e-mailadres. En het enige dat wij dol graag willen weten en dus af en toe meten - noem ons narcistisch - is welk van onze artikelen het meest gelezen worden. Hoe anders bepalen we wie van ons aan het eind van het jaar de wisselpiek op zijn kerstboom kan zetten? Dus wil je jouw profiel helemaal uitkleden tot er alleen een e-mailadres over is? Dan vindt je hier de weg naar de anonimiteit.  Wil je The Factory Files Weekly toch liever helemaal niet meer ontvangen, dan kan je je altijd afmelden door hier te klikken. Een mailtje sturen naar redactie@thetextfactory.eu kan natuurlijk ook. We horen graag waarom je onze verhalen liever niet meer leest en/of welke tips en suggesties je voor ons hebt.
 
Copyright © 2019 The Text Factory, All rights reserved.