Copy
Velkommen til Den ny Maltfabrik - dette nyhedsbrev er skrevet af projektleder Kristian Krog.

DEN NY
MALTFABRIK

præsenterer

 

Det nye mødested


Støj fra maskiner blandet med lyden af unge, der hygger sig. Tiden står ikke stille på den 150 år gamle S. B Lundbergs Maltfabrik i Ebeltoft. I dette første nyhedsbrev kan du læse om nogle af de aktuelle ting, vi arbejder med. Vi glæder os alle til, at Den ny Maltfabrik står klar i 2017, men rejsen dertil bliver også fantastisk spændende. Vi drømmer om at skabe et nyt mødested for fremtidens Ebeltoft, der med sit særlige lokale udgangspunkt møder verden.

Nedrivning, ung kultur og fremtid ...

Selv om målet er et stykke ude i fremtiden, er der stor aktivitet på Maltfabrikken. Lige nu støjer maskinerne, idet spiresalen, der skal rumme fremtidens bibliotek og museum, er under nedrivning. Har du været forbi og se maskinerne 'in action' eller kigge på udstillingen med historiske fotos fra Maltfabrikken? Fremtiden kommer, det er der ingen tvivl om, men en fremtid i Ebeltoft med byens nye mødested bliver til glæde for os alle!
 

RAMPEN

På pladsen mod Ebeltoft Vig er der samlet en stor gruppe unge. Det er Den ny Maltfabriks første bygge-projekt RAMPEN, som er et alternativt ungekulturhus. De rå betonbygninger, der var bygget ved siloerne, er blevet gentænkt som platform for en ny ungekultur ... Læs mere her.
 

AiR - Artist in Residence

På kunst-siden er der spændende ting i gang ...
Læs mere her.
 

og meget mere ...

På sekretariatet er vi travlt optaget af de spændende processer og delprojekter, vi er en del af. Lige nu er det arbejdet med et samlet rumprogram og koncept for den fremtidige fabrik, der optager os. Vi kan til efteråret præsentere det koncept og indhold, som arkitekterne skal tegne efter. Målet er en arkitektkonkurrence i stort format! Men også arbejdet med Europæisk Kulturhovedstad AARHUS 2017, Rethink Kulturturisme, netværket med de kreative væksthuse, Region Midtjyllands MORE CREATIVE etc. optager os meget. Vi er rigtig heldige at have nogle stærke samarbejdspartnere som ovennævnte samt Syddjurs Kommune. Fremtiden tegner lys, set i perspektiv fra sekretariatet i Den ny Maltfabrik. 
Læs mere om NY MALT på  »
Follow on Twitter | Friend on Facebook | Forward to Friend 
Copyright © 2014 Den ny Maltfabrik, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list | update subscription preferences