Copy
Velkommen til Den ny Maltfabrik - dette nyhedsbrev er skrevet af projektleder Kristian Krog.

DEN
NY
MALTFABRIK

præsenterer

 

Glædelig jul &
godt nytår


Jul og nytår er tid for at se tilbage på året der er gået. En oplagt mulighed for at genopleve alle de gode stunder.

Når vi kigger tilbage på 2016, har det været fyldt af sprudlende, mere-end-festligt, højt-arkitektoniske, dybt-engagerende, nabo-inviterende, mangfoldigt-eksekverende, streetfood-konsumerende minder.

Tak fordi du læser med, og tak fordi du støtter visionerne omkring Den ny Maltfabrik.

Tillykke til Praksis Arkitekterne og tillykke til os

Det er taknemmelighed, der præger stemningen på Maltfabrikken. Vi er meget begejstrede for det projekt, der vandt arkitektkonkurrencen i oktober. Og vi kan næsten ikke vente til, vi rigtigt skal i gang med at ombygge den stolte gamle fabrik.

Nogle af de stærkeste billeder, der står tilbage efter et fantastisk 2016, er, hvordan Ebeltofts borgere og interesserede fra nær og fjern var med til at fejre vores vinderprojekt. Over 600 personer mødte op til Den Store Dag, og i ugerne efter besøgte flere hundrede mennesker vores udstilling. På facebook ramte opslaget ca. 50.000 personer og over 100 lykønskninger og positive kommentarer glædede vore malt-hjerter.
 

Maltfabrikken har summet af liv

2016 har også været det år, hvor Maltfabrikken virkelig har sprudlet af aktivitet og duftet af mad fra den store verden. I Det Grænseløse Køkken har flygtninge og lokale kokke tilberedt middage til lokale og turister. Mange har fundet vej til mødet og det veldækkede bord, og et mangfoldigt og velsmagende møde har vist sig at kunne fungere i gårdrummet på en 150-år gammel fabrik.
 
Gadekøkken og kærlighed
Både vores Street Food Festival i august og We Love Ny Malt festivalen i juni/juli blev en fantastisk succes. Maltfabrikkens Venner arrangerede rundvisninger hele sommeren, og der var fuldt hus. Selv Mortens Aften med ænder i webergrill kunne de klare. Også de unges Blue Ocean Music Festival tiltrak store musiknavne og masser af glade gæster.
 

2017 - vi går i gang

Allerede nu kan man i Maltfabrikkens gård se containere opstillet. Vi er ved at tømme fabrikken for gammelt inventar, så ombygningen kan gå i gang. Vi gemmer naturligvis alle de fine gamle maskiner og effekter, så de kan få nyt liv i fremtidens fabrik. Selve den tunge renovering starter op i september, og den færdige Maltfabrik forventes at kunne blive indviet inden sommerferien 2019.


Glædelig jul - glem ikke mandelgaven
Tak fordi du følger vores arbejde omkring Den ny Maltfabrik. Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår. Hvis du endnu ikke har fundet den rigtige mandelgave, så overvej at købe en folkeaktie – den bringer glæde både her og der. Du kan købe din folkeaktie her.
 
Læs mere på www.nymalt.dk  »
Friend on Facebook | Forward to Friend 
Copyright © 2016 Den ny Maltfabrik, All rights reserved. 
This is an e-mail from the project Den ny Maltfabrik in Denmark. This e-mail and any attachments are confidential and may contain legally privileged information solely for the use of the intended recipient. If you have received this e-mail by error, please notify the sender immediately and delete this message and any attachment from your system without producing, distributing or retaining copies hereof.

Our mailing address is:
Den ny Maltfabrik
Adelgade 39, baghuset
Ebeltoft 8400
Denmark

unsubscribe from this list | update subscription preferences 


This email was sent to vw@nymalt.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Den ny Maltfabrik · Adelgade 39, baghuset · Ebeltoft 8400 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp