Copy

Butlletí de Cultura Digital

Especial 5Estrelles
No em veus correctament?
Visualitza'm en el teu navegador
Vols subscriure't?
Clica aquí

Perquè sou els lectors més fidels

Us donem les gràcies amb un butlletí especial

Mailchimp us ha valorat com a lectores i lectors de 5 estrelles. Això vol dir que heu obert, clicat, llegit tots (o la majoria) de butlletins que us hem enviat.

Així que hem fet aquest butlletí especial que només us enviem a vosaltres per donar-vos les gràcies per la vostra fidelitat i el vostre feed-back.

Ens agradarà retrobar-vos al setembre!!!! Us deixem amb algunes cosetes especials que esperem que us ajudin a passar un molt bon estiu!!!! I comencem amb aquest bonic vídeo, l'únic anunci que ha fet l'aeroport de Heathrow en 70 anys. Bones vacances!!!!!

Series

Mr Robot

Els vostres plans estiuencs passen per estira-vos al sofà i posar-vos al dia de les sèries del moment? Doncs no us heu de prendre Mr.Robot, que acaba de presentar un minicapítol de 12 minuts especial en realitat virtual, disponible a l'app de Within per iOS, Android, Oculus i HTC.

Royal Academy of the Arts

La teva imatge en una escultura en 3D

La Royal Academy of the Arts de Londres ha posat en marxa un experiment per fer que els seus visitants es vegin a ells mateixos com són: fer-los una escultura en impressió 3D. Voleu conèixer l'escànner Verònica?

DIY

Dibuixa circuits elèctrics

Els tallers d'electricitat a les escoles no tornaran a ser el mateix amb el nou rotulador de tinta conductora de AgCI. Voleu veure com fer dibuixos que condueixin l'electricitat?

AR

Realitat augmentada low-tech

En plena febre mundial per la caça de Pokémons, la gent de Headmade ha portat als tramvies de Amsterdam uns petits monstres per a que els viatgers es diverteixin caçant vianants. I no cal mòbil!

Reconeixement d'imatge

De vacances amb Google Arts&Culture

Google s'ha afegit a la tendència de la realitat virtual i l'ha implementat a la seva app Arts & Culture. Ara podràs reconèixer la imatge amb l'app i tenir el màxim d'informació. Tot l'art a la teva mà!

De vacances

Fresh&freak flash

Cansats d'arrossegar les maletes per l'aeroport? Deixeu que les Modobag us portin! 

Fotografia

Intel·ligència artificial i filtres

Aquest estiu heu de descobrir Prisma, l'app per iOS i Android que utilitza AI per convertir les teves fotos en imatges a l'estil de diferents artistes famosos. L'agència District 7 Media ens ha descobert que també es poden crear increïbles time-lapse. No us perdeu aquest vídeo!

Stop motion

Titelles ballarines

Ossa de Dario Imbrogno és el preciós curtmetratge guanyador del premi del públic del recent Stop Motion Barcelona Short Film Festival.

Ens tornem a veure el setembre!!!!
I a més:

Us recordem que tenim un nou compte de twitter.

Seguiu-nos a @culturadigiCAT per conèixer les notícies de videojocs, convocatòries de premis i tot el relacionat amb cultura, tecnologia i món digital.
Comparteix
Twiteja
Envia per e-mail
Comparteix
Segueix la nostra pàgina a Facebook!!!!
Like https://www.facebook.com/culturadigital.cat on Facebook


vull donar-me de baixa    

Email Marketing Powered by MailChimp