Copy
Se nyhedsbrevet i din browser Februar 2017
I denne udgave:
Derfor skal du automatisere budgetprocessen // Er du vores nye Developer? // CompanyDATING // Velkommen til nye medarbejdere // Sociallivet i Solitwork  

Kære alle 

 
Kære alle
Foråret er på vej, dagene bliver lysere, og naturen omkring os ændrer sig igen. Det samme gælder Solitwork! Vi er nemlig glade for at kunne byde velkommen til nye spillere på holdet, og vi har stadig plads til flere. I denne udgave af vores nyhedsbrev sætter vi også fokus på budgettering og giver dig tre gode grunde til at automatisere budgetprocessen.
God læselyst!

De bedste hilsener
Karina Boldsen
 
 
 

Derfor skal du automatisere budgetprocessen

 
Fra manuelle processer til automatisering - vi giver dig tre gode grunde til at optimere de ofte tunge budget- og forecast processer. 
"Vi oplever ofte, at tid er den vigtigste ressource for vores kunder. Ved at frigive netop denne ressource gennem en intelligent budgetteringsløsning, som hurtigt kan implementeres, skabes en struktureret proces og mærkbare resultater."
Esben Duedahl
CEO i Solitwork
 
 
 

Developer med flair for løsning af komplekse problemstillinger

 
Vi søger lige nu en erfaren BI Developer til vores kontor i Aarhus. Du bliver ansvarlig for udvikling og implementering af tekniske løsninger i tæt samspil med vores Business Analysts. Lyder det som noget for dig, og vil du være en del af et uformelt arbejdsmiljø med et rigt socialliv? Send os din ansøgning!
 
 
 

Kærligheden blomstrer i foråret

 
Solitwork er efterhånden blevet en erfaren ’dater’. For sjette gang deltog vi i CompanyDATING på Aarhus Universitet, BSS.
 

Velkommen til nye Solitworkere

 
Med flere nye kunder kommer også flere nye medarbejdere. Mød Jesper og Louise.
 
 
 
 

Sociallivet i Solitwork 

 
Fra brætspilsaftener og biografture til løb og ræs: Sådan kobler vi af og styrker sammenholdet i Solitwork.
 
 
Aarhus
Åhave Parkvej 31, 1.sal
8260 Viby J
Denmark

København
Toldbodgade 51B, 1. sal
1253 København K
Denmark

www.solitwork.com

Unsubscribe from this list   Update subscription preferences