Copy
Se nyhedsbrevet i din browser April 2017
I denne udgave:
ADP A/S indfører ny konsolideringsplatform på otte uger. Erfaren Business Analyst søges til Solitwork i København. Invitation til ERFA-møder med fokus på Finansiel Rapportering og Front-end værktøjer.

Kære alle

 
Foråret har endelig meldt sin ankomst. Efter en grå vinter kommer de lyse tider, som byder på ny energi og nye muligheder.
Hos Solitwork har vi ikke været i vinterhi – tværtimod. Vi har som altid gang i en række nye og spændende initiativer, hvor vi kombinerer vores solide forretningsforståelse med førende Business Intelligence løsninger, så vi på den måde er med til at forbedre vores kunders beslutningsgrundlag.
I dette Nyhedsbrev kan du læse mere om, hvordan konsolideringsplatformen FCC hjalp ADP A/S med at optimere deres konsolideringsproces. Det betød et farvel til utallige manuelle excel-opdateringer og personafhængighed.
Du finder også invitationen til vores kommende ERFA-møder, ligesom du kan læse mere om hvilke nye skarpe kollegaer, vi søger til vores team.


God læselyst og god påske
Karina Boldsen
Kommerciel Direktør
 
 
 

ADP A/S: Ny konsolideringsplatform - indført på kun otte uger

 
På kun otte uger fik ADP A/S en ny konsolideringsplatform. Platformen betyder et farvel til utallige hovedbrud over manuelle excel-opdateringer af vigtige økonomioplysninger. Solitworks løsning har desuden resulteret i, at konsolideringsprocessen nu er optimeret og fremtidssikret på en skalerbar og dynamisk platform.
”Af erfaring ved jeg, at årsregnskabsprocessen ofte er en tung opgave, der kan give anledning til unødige hovedbrud og et alt for stort ressourceforbrug. Med implementering af FCC er det muligt at automatisere en lang række af konsolideringsprocesserne, så tidsforbruget og personafhængigheden formindskes. Vi har allerede hjulpet virksomheder som TDC, DSB og AVK med at optimere de finansielle processer. Skal vi også hjælpe din virksomhed?”

 
 
 

Erfaren Business Analyst søges til København

 
Har du stærke økonomiske kompetencer og en solid forretningsforståelse? Brænder du for at arbejde analytisk med at skabe transparens i forretningsdata? Og har du samtidig høje ambitioner for din karriere? Så er stillingen som Business Analyst til vores kontor i København (med denne smukke udsigt) måske noget for dig.
 
 
 

ERFA-møde d.15/5-2017 kl. 9-12: Finansiel Rapportering, Kbh.
ERFA-møde d.15/5-2017 kl. 13-16: Front-end værktøjer, Kbh.

ERFA-møde d.17/5-2017 kl. 9-12: Finansiel Rapportering, Aarhus
ERFA-møde d.17/5-2017 kl. 13-16: Front-end værktøjer, Aarhus

 
Vi har i maj måned valgt at afholde to ERFA-møder på samme dag – et om formiddagen og et om eftermiddagen. Emnerne er "Finansiel Rapportering" og "Front-end værktøjer". Du kan vælge at fordybe dig i begge emner eller blot deltage i det ene.

Under "Finansiel Rapportering" fortæller vi mere om den nyeste version af FCC, drøfter FLOW, altså hvordan digitalisering af budgetrapporteringen bliver understøttet, samt kommer med ideer til optimeret finansiel rapportering.

Ved "Front-end værktøjer" sætter vi fokus på, hvordan XLCubed, Power BI og Reporting Services giver overblik og smidiggør rapporteringsprocesserne.
Vel mødt til en inspirerende dag.
 
 
 

Studerende på Aarhus Universitet lærer mere om Power BI

 
På et særligt event om Business Intelligence for studerende fortalte Solitwork bl.a. om, hvordan man bruger Power BI i praksis. Eksemplerne fra dagligdagen vakte især opmærksomhed og stor spørgelyst blandt de studerende.
 
 
Del nyhedsbrevet
 
Google Plus One Button   Like Forårsnyheder fra Solitwork on Facebook        
 
 
Aarhus
Åhave Parkvej 31, 1. sal
8260 Viby J
Denmark

København
Toldbodgade 51B, 1. sal
1253 København K
Denmark

www.solitwork.com

Unsubscribe from this list   Update subscription preferences