Copy
staats courant #6

WELKOM

Het is zomer! Tijd om te relaxen en nieuwe inspiratie op te doen voor na de zomer. In deze nieuwsbrief willen we je graag inspireren met mooie interactieve cases en pakkende campagnes.

Veel plezier,
De Staatsburgers

 

WERK VAN STAATS   super scooters

Onze nieuwe klant Super Scooters heeft bij ons de uitdaging neergelegd om een webshop te ontwikkelen maar ook om te zorgen voor zo veel mogelijk conversies. Naast de nieuwe naam, huisstijl en webshop hebben wij een verkoopstrategie opgesteld. We zijn bezig met het realiseren van online sales. Daarvoor voeren we Google AdWords campagnes uit en zetten we Facebook en Instagram advertising in. Dagelijks worden er gemiddeld 5 scooters besteld via SuperScooters.nl. 
Share
Tweet
Share
+1

 

WERK VAN STAATS   everbinding

eVerbinding heeft software ontwikkeld waarmee iedereen elektronisch kan factureren. Het sturen van een PDF lijkt digitaal, maar de ontvanger moet deze nog steeds handmatig verwerken. Met eVerbinding worden alle facturen automatisch in het boekhoudprogramma verwerkt. Het zit standaard in de meeste financiële software pakketten en is daarmee heel eenvoudig toe te passen. Sinds 2016 helpen wij eVerbinding om de propositie meer inhoud te geven en nieuwe marketing activiteiten te realiseren. In juni hebben wij actief gewerkt aan de optimalisatie en vernieuwing van de website. Grootste uitdaging hierbij lag in het ontwikkelen van de juiste content om een complex product op een eenvoudige manier aan verschillende doelgroepen uit te leggen. Door het gebruik van iconen, korte teksten en een goede structuur spreekt de website zowel MKB als grote accountants aan. Momenteel zijn we bezig met het optimaliseren van online vindbaarheid en het verbeteren van de marktpositie van eVerbinding, zowel nationaal als internationaal. 
Share
Tweet
Share
+1

 

WERK VAN STAATS   reforac

Reforac is een producent van hoogwaardige technische verbindingsmiddelen voor bouwkundige constructies. Wij zijn gevraagd om mee te werken aan de nieuwe visuele identiteit van het merk. Naast het ontwikkelen van onder andere het logo, beeldtaal, kleurgebruik, brochures en productcatalogus hebben we nieuwe productverpakkingen ontworpen. Het resultaat is een stoere en opvallende uitstraling. 
Share
Tweet
Share
+1

 

INSPIRATIE VAN STAATS   the next rembrandt

The Next Rembrandt is een prachtig voorbeeld van hoe nieuwe technologie toegepast kan worden in het creëren van een uniek en authentiek product, namelijk; een echte Rembrandt. 400 jaar na zijn dood heeft de techniek een nieuwe unieke Rembrandt gecreëerd. Om het zo exact mogelijk na te maken zijn alle schilderijen van Rembrandt geanalyseerd op basis van het DNA, de verf en 3D scans. Met deze nieuwe data en de huidige techniek is er een nieuw meesterwerk gemaakt. The Next Rembrandt is geen mens van vlees en bloed, maar een combinatie van data en techniek. Beangstigend of juist vernieuwend?  
Share
Tweet
Share
+1

 

INSPIRATIE VAN STAATS   rei outdoor gear

REI is een Zweeds outdoor merk dat als doel heeft zoveel mogelijk outdoor spullen te verkopen, net zoals de meeste andere retailers. Het is dan ook zeer gewaagd om op de drukste dag van het jaar, Black Friday, alle winkels te sluiten en al het personeel op te roepen buiten een activiteit te ondernemen. De meeste retailers zouden het niet aandurven om zo'n belangrijk verkoopmoment en omzet te missen. Dat is juist wat deze campagne zo sterk maakt. Tegen alle regels in, iets doen waar je als merk voor staat: mensen naar buiten laten gaan! In navolging van REI besloten meerdere retailers hun deuren dicht te houden op Black Friday en mensen te stimuleren naar buiten te gaan. Mooi voorbeeld hoe je als bedrijf je imago en propositie kan versterken. 
Share
Tweet
Share
+1

STAATS SOCIAL 


 © 2016 Staats Interactive 
Hofje van Staats • Jansweg 39 • 2011 KM Haarlem • +31 (0)23 204 93 79

info@staatsinteractive.nl


This email was sent to info@reforac.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Staats Interactive · Jansweg 39, Haarlem, Nederland · Haarlem, NH 2011 KM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp