Copy
Ha ez az e-mail nem nyílik meg helyesen, kérjük kattintson ide: 
View this email in your browser
FSZK logója
EMBERI JOGOK
MÉLTÓSÁG
EGYENLŐSÉG
HOZZÁFÉRHETŐSÉG
BEFOGADÁS
e-hírlevél - 2015. május
HAPI - Hazai Támogatások Programirodája

Érzékenyítő és szakmai program védőnők részére


2015. május 28-án (11:00 – 15:00) a budapesti Lurdy Házban várja a kedves érdeklődőket a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete az „Érzékenyítő és szakmai program védőnők részére” című rendezvényére. A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja, az FSZK Nonprofit Kft. által meghirdetett „Szülősegítő szolgáltatások támogatása” című pályázati program keretében.
 

Pályázatok 2015


Társaságunk az alábbi 5 pályázatot hirdette meg 2015. május 13-án: A részletekről honlapunkon tájékozódhatnak: www.fszk.hu
Honlap
Email
HNKI - Hazai és Nemzetközi Kapcsolatok Programirodája

CroCoos projekt
 

A CroCoos projekt fontos mérföldkövéhez érkezett május első hetében, mivel két jelentős, a projekt további életére döntő hatású esemény is lezajlott.
Honlap
Email
Nyolc Pont Projektiroda

PECS felkészítés június 18-19-én


I want - PECS - trainingA Nyolc Pont Projekt 2015. június 18-19-én PECS felkészítést fog tartani. A PECS a „Picture Exchange Communication System” (képkártya-csere módszer) elnevezésű alternatív kommunikációs eszköz és módszer.
 

Autizmus-barát Családi Nap – 2015.05.24. Vasárnap


A Nyolc Pont Projekt első alkalommal 2015. május 24-én, majd további nyári 3 vasárnapon gyermekvasút-témájú Autizmus-barát családi napot rendez. A családi nap során a autizmussal élő gyerekek és családtagjaik  utazhatnak a Gyermekvasúttal és megismerkedhetnek a vonatok, állomások működésével.


Aktuális képzéseink


Aktuálisan induló képzéseinkre az alábbi linkeken lehetséges jelentkezni:
Facebook
Honlap
Email
OSZFCS - Oktatási és Szolgáltatásfejlesztési Csoport

Felhívás az “Autizmus-specifikus mérés-értékelés (TTAP) a köznevelésben” című képzésre


A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. képzési felhívást tesz közzé “Autizmus-specifikus mérés-értékelés (TTAP) a köznevelésben” című, pedagógus továbbképzési rendszerben akkreditált, a TÁMOP-5.4.11-12/1-2012-0001 azonosító számú “Nyolc Pont – Az autista személyek ellátórendszerének országos szintű, komplex innovációja, szakmai tanácsadó hálózat és koordinációs központ kialakításával” című kiemelt projekt keretében szervezett képzésére.
Honlap
Email
RÉV Projektiroda

Első önkormányzati munkapróba központ megnyitó ünnepsége
 

Budapest Főváros XV. kerület Önkormányzata és a PALOTA-15 Nonprofit Kft. 2015. április 22-én rendezte meg az első önkormányzati munkapróba központ megnyitó ünnepségét.
Facebook
Honlap
Email
KIEMELT TÁMOGATÓ

Emberi Erőforrások Minisztériuma magyar címeres logója
Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft.
1071 Budapest, Damjanich utca 4.
Tel.: (+36 1) 450 3230, 450 3240 | Fax: (+36 1) 450 3235
Facebook
Honlap
Email
A Társaságot a Magyar Állam alapította abból a célból, hogy a fogyatékos személyek maradéktalan esélyegyenlőségének előkészítő folyamatát felkészült, elhivatott és professzionális szakembergárda támogassa. Szakmai programjaink megvalósítása során, a fogyatékosügy minél szélesebb körű társadalmi elfogadottsága érdekében és a ”semmit rólunk, nélkülünk“- elv alapján szorosan együttműködünk a fogyatékos személyek érdekvédelmi és szakmai szervezeteivel, hazai és nemzetközi szakembereivel, intézményeivel. Hisszük, hogy a fogyatékos embereket ugyanazok a politikai, polgári, gazdasági, kulturális és szociális jogok illetik meg, mint nem fogyatékos társaikat. Küldetésünk, hogy tevékenységeinkkel elősegítsük e jogok érvényesülését.
Szerzői jog © FSZK Nonprofit Kft. 2015  Minden jog fenntartva.