Copy
Dit is de elfde nieuwsbrief over het sociaal domein in de regio Maastricht-Heuvelland. 
Bekijk deze mail in uw browser.
Header Sociaal Domein Nieuwsbrief

In deze elfde nieuwsbrief informeren wij u over actuele zaken rondom de transformatie van het sociaal domein in Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul . 

Wij besteden aandacht aan een nieuw servicepunt voor basisondersteuning in Vaals en we zien hoe de Hoeskamer zorgt voor saamhorigheid in Sint Geertruid. Ook leest u het verslag van de netwerkmiddag van het stadsspel No Credit, Game Over. Verder gaan we nog in op de geplande bijeenkomst voor gemeenten en bewindvoerders, op 27 september in Eijsden-Margraten.    

Veel leesplezier gewenst!

Nieuw Servicepunt voor basisondersteuning in Vaals

Sinds 1 januari 2017 heeft de gemeente Vaals een nieuw servicepunt ingericht in de brede school te Vaals. Hier kan iedereen terecht met vragen over bijvoorbeeld administratie of formulieren.

Kenneth verbindt in Gulpen-Wittem!

Kenneth Leunissen wil zorgen dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan activiteiten in Gulpen-Wittem. Hij werkt bij de gemeente als Verbindingsmakelaar Samen Doen. 

Iedereen kan meedoen!

SAMEN VERDER voor betere samenwerking tussen gemeenten en bewindvoerders

Gemeenten in Maastricht-Heuvelland willen in gesprek komen met lokale bewindvoerders over verbetering van de onderlinge samenwerking.

Op woensdag 27 september is er een bijeenkomst in Eijsden-Margraten.
 

Lees meer over de bijeenkomst in september 


 

Happy in Segietere!

Er zijn verschillende Hoeskamers in onze regio. Ook in Sint Geertruid (gemeente Eijsden-Margraten) dragen enthousiaste vrijwilligers elke week iets waardevols bij aan de daginvulling van veel mensen.
 
Vrolijke gezichten en saamhorigheid

Kent u de nieuwsbrief Arm in Arm?

De nieuwsbrief Arm in Arm bevat informatie over ontwikkelingen en activiteiten vanuit de armoedeaanpak in Maastricht. Klik hier voor meer informatie en aanmelden >>

Still going strong: NO CREDIT, GAME OVER

Tijdens een netwerkbijeenkomst op dinsdagmiddag 13 juni in Maastricht, blikten vertegenwoordigers van deelnemende organisaties, diensten en scholen terug op alweer een jaar No Credit Game Over, het steeds bekender wordende stadsspel dat middelbare scholieren en jongeren in beweging brengt rond het thema ‘Schulden’. 

Copyright © 2017 Sociaal Domein | Maastricht Heuvelland

Bijdragen Eijsden-Margraten: tekst Facet&, fotografie: Johannes Timmermans

Sociaal Domein | Maastricht Heuvelland
p/a Postbus 1992
Maastricht, 6201BZ
Netherlands

Add us to your address book


afmelden nieuwsbrief | gegevens aanpassen 

Forward