Copy

Klaar voor de vakantie? Cannenburg staat voor u klaar

Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? bekijk online
Wilt u kans maken op een cadeaubon ter waarde van €100,- vrij te besteden bij Cannenburg Caravans en Campers? Ga dan nu naar onze Facebookpagina en schrijf een recensie over ons. Aan het einde van het seizoen verloten wij de cadeaubon.

Klaar voor de vakantie?

Cannenburg Caravans en Campers staat voor u klaar om van uw kampeervakantie een succes te maken. 

Is uw caravan of camper al zomerklaar? Nog op zoek naar een passende voortent om het kampeergenot te vergroten? Of wilt u dit jaar nog een nieuwe caravan of camper? Bekijk hier het actuele aanbod.

 

In de zomer is het vaak extra druk, wilt u direct geholpen worden? Klik hier en maak online een afspraak voor een showroombezoek en wij zorgen dat wij voor u klaar staan.
 
Deze luxe, comfortabele campingstoel is geheel ontworpen in lijn met de jubileum-voortent Walker Allure 280. De Walker Kapas Chair is nu bij Cannenburg verkrijgbaar in kleuren zwart / antraciet / champagne!
Cannenburg Caravans en Campers bij omroep Flevoland.
Verslaggever Gerard van Ommen zoekt uit wat de laatste trends zijn op het gebied van Caravans en Campers met Daan Sikkes. Was het vroeger nog een beetje behelpen, tegenwoordig hoef je qua luxe al lang geen stap meer terug te doen. Luister hier het interview.

De Caravelair  400 Allegra uit 2012 is een lichtgewicht caravan met een fris interieur. Door gewicht de ideale reiscaravan. 

Voorin is een dwarsbed die aangrenst op de treinzit in het midden. Deze parel is nu verkrijgbaar voor:

€ 12.450,00

De Fendt 540 SG Bianco uit 2012 (voor het eerst ten naam gesteld in mei 2013) is een geweldige caravan, geschikt voor alle trips.

Een riante rondzit, een keuken met een hoge koelkast, twee enkele bedden, hangkast en ruime toiletruimte. Voor:

€ 17.950,00

De Hobby 400 SB de luxe uit 1999 is een goed onderhouden caravan, geschikt voor elke vakantie en nu zeer betaalbaar verkrijgbaar.

De caravan beschikt over een praktische indeling met veel zitgelegenheid. Ideaal om mee rond te reizen, nu voor:

€ 4.950,00

Copyright © 2014 Cannenburg, All rights reserved.


u kunt zich hier uitschrijven   of update uw gegevens