Copy
View this email in your browser
Berlin-nyt.dk
Nyhedsbrev Nytår 2020/2021 

Med dette nyhedsbrev vil jeg gerne ønske alle et GODT NYTÅR!

Jeg skal i år holde Nytårsaften sammen med mine børn og børnebørn, og det glæder jeg mig meget til. Jeg håber at I alle får en dejlig Nytårsaften, uanset hvordan I fejrer den. 

Til Nytår plejer man jo at tænke lidt tilbage på året, der er gået og gøre lidt status. Året har været stærkt præget af corona, restriktioner og nedlukning. Heldigvis er jeg med Berlin-nyt ikke berørt økonomisk, fordi det er en ren hobby-virksomhed. Det havde da været sjovere at kunne anbefale begivenheder og at kunne rejse til Berlin til koncerter og udstillinger, men det har så ikke været muligt. Og vi hænger jo desværre stadig fast i coronas svøbe, så det bliver også et anderledes nyhedsbrev denne gang, hvor der ikke kommer deciderede forslag til oplevelser - for Berlin er jo lukket helt ned. 

Vi kan dog opleve lidt Berlin i TV. På mandag begynder DR 2 anden sæson af serien Charité. Her er vi nået frem til tiden, hvor hospitalet er under nazismens skygge. En central person er lægen Sauerbruch, der på sin egen kloge facon snor sig gennem den svære tid. Sauerbruch var en meget dygtig kirurg, og Charité havde for et års tid siden en fin stor udstilling om ham. Den var jeg inde at se. Jeg kan varmt anbefale at følge serien, som bygger på virkelige hændelser og virkelige personer. Skulle i have misset 1. sæson af serien kan I finde nogle resumé videoer på ARD's Mediathek. Og fra den 21. januar begynder 3. sæson af Charitåe på ARD. Serien har sin egen webside på ARD se mere her.

Indtil vi igen kan rejse til Berlin, kan jeg også foreslå at læse nogle af de bøger, som handler om eller foregår i Berlin. På berlin-nyt.dk er der en fane, der hedder Berlin i bøger, og her har jeg givet en række forslag til lekture.

Nu må vi alle bare håbe, at Europa får styr på pandemien så hurtigt som muligt og med det ønske hinanden et Godt Nytår!
 

Copyright © Berlin-nyt.dk

Ønsker du at ændre, hvordan du modtager nyhedsbrevet fra Berlin-nyt?
Opdater dine kontaktoplsyninger eller afmeld nyhedsbrevet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
berlin-nyt.dk · Chr. X's Allé 10, st. tv. · Kongens Lyngby 2800 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp