Copy
View this email in your browser
Berlin-nyt.dk
Juli 2020 

Koncerter i Philharmonie

Tyskland er stadig gul zone, der betyder: "at Udenrigsministeriet opfordrer dig til at være ekstra forsigtig, holde dig opdateret om rejsevejledningen i landet og følge Udenrigsministeriets særlige rejseråd til en tid med COVID-19." - citeret fra Udenrigsministeriets Rejsevejledning.

Nyhedsbrevet har denne gang kun et emne. Koncerter i Philharmonie.

Egentlig var jeg slet ikke inspireret til at skrive noget nyhedsbrev. Men så lå der igår et brev fra Berliner Philharmonie i min postkasse. Der var et flot programhæfte for den digitale koncertsal og en gratis 7-dages billet. Sikkert fordi jeg tidligere har bestilt programmet. Jeg synes det er ret flot, at Philharmonie sender mig dette. Så nu skal jeg til at udvælge, hvilken koncert, jeg gerne vil bruge billetten til - her hjemmefra altså.

I programhæftet for den digitale koncertsal, som jeg har fået tilsendt, er der også en oversigt over alle de koncerter og film, som ligger i arkivet, og som man også kan se, når man har købt en billet. Se billetpriser på hjemmesiden for Digital Concert Hall her.

Hvis man vælger at få tilsendt nyhedsbrev fra Philharmonie, kan man være heldig, at få et nyhedsbrev med til deres playlister, som man kan se gratis i en periode. Lige nu har jeg nydt nogle af de store cellokoncerter på den måde.

Koncerterne i Digital Concert Hall er live koncerter, som der også er publikum til. Selvfølgelig med de restriktioner, der gælder i forhold til corona smittefare. Der skal tages hensyn til både antallet af musikere på scenen og antallet af tilladte publikum i salen. Og selvfølgelig kan der ske ændringer i programmet, men det er vi jo efterhånden indstillet på, at der kan alle steder, vi bevæger os i denne tid.

Der henvises til en speciel webpage med adressen berliner-philharmoniker.de/coronavirus. Her kan man se, at der til og med slutningen af oktober kun sælges 20-25% af pladserne, at koncerterne er uden pause og at der ingen Lunch koncerter bliver i denne periode. Læs om koncertprogrammet i Philharmonie her.

Hvor jeg dog glæder mig til at kunne tage til Berlin igen uden mundbind og uden corona truslen hængende over hovedet! Det bliver godt nok dejligt, når den virus er helt under kontrol.

Indtil da: pas godt på jer selv og alle os andre!

Copyright © Berlin-nyt.dk

Ønsker du at ændre, hvordan du modtager nyhedsbrevet fra Berlin-nyt?
Opdater dine kontaktoplsyninger eller afmeld nyhedsbrevet


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
berlin-nyt.dk · Chr. X's Allé 10, st. tv. · Kongens Lyngby 2800 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp