Copy
Nyhetsbrev 2/2015 
View this email in your browser

Nyheter fra UNINETT

Velkommen til dette nyhetsbrevet fra UNINETT. Vi ønsker å komme i tettere kontakt med våre kunder, og starter derfor opp dette nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet vil komme ut fire til seks ganger i året og vil inneholde nyheter og informasjon fra UNINETT.

Du mottar nyhetsbrevet som registert kontakt hos UNINETT. Dersom du ønsker å melde deg av dette kan du gjøre det nederst i dette brevet eller ta kontakt på nyhetsbrev@uninett.no. Videresend gjerne dette til aktuelle personer hos dere, og de som ønsker å motta dette kan melde seg på ved å sende en epost til nyhetsbrev@uninett.no
Gjennomgang av tjenester
UNINETT ønsker å invitere alle våre kunder til en uforpliktende gjennomgang av de tjenestene dere benytter i dag. Det er viktig for oss at våre kunder får utnyttet tjenestene på best mulig måte. Dere vil også få mulighet til å stille spørsmål om andre tjenester og ordninger UNINETT kan tilby dere.

Kontakt Lene Tou Drilsvik for en uforpliktende gjennomgang:

Tilgang

Mange av våre tjenester krever at dere er tilknyttet Feide. Feide står for Felles Elektronisk IDEntitet og er en løsning hvor man benytter samme brukernavn og passord på flere tjenester. For å benytte Feide må dere bli en vertsorganisasjon i Feide.

For mer informasjon om Feide og hvordan man blir en vertsorganisasjon kan dere gå inn på Feides hjemmesider eller beskrivelse av tjenesten:

Dere kan også ta kontakt med Feide hos UNINETT.

Tjenester


Sikker og enkel skylagring av alle typer filer til lav kostnad

Måten vi arbeider på endrer seg, vi er mer på farten og vi jobber på stadig flere enheter (telefon, nettbrett og så videre). Box er en tjeneste som gjør at alle brukere enkelt kan ha tilgang til alle sine filer overalt alltid og ikke minst gjør den samarbeid og deling av filer mye enklere.

UNINETT koordinerer tjenesten på vegne av UH-sektoren. Ved å forhandle på vegne av en så stor brukermasse har vi fått en meget gunstig pris.
 

Dersom du har spørsmål ta kontakt med tjenesteansvarlig Bernt Skjemstad:
UNINETT rekrutteringssystem
UNINETT tilbyr nå tjenesten rekrutteringssystem. Systemet støtter ledere og HR-medarbeidere ved rekruttering og ansettelser, blant annet ved å tilby mulighet for utlysning av stillinger på nett og papir, behandling av søknader og kommunikasjon med søkerne. Tjenesten er tilgjenelig for alle våre kunder.

Dersom du har spørsmål ta kontakt med tjenesteansvarlig Marit Lilletveit:
  • Epost: marit.lilletveit@uninett.no
  • Telefon: 73 55 79 33

Logganalyse – gjør hverdagen litt enklere

Logganalyse er en ny tjeneste utviklet av UNINETT. Tjenesten kan lagre logger fra alle dine systemer og presentere dataene i et meget oversiktlig grafisk grensesnitt. En fellesløsning for hele UH-sektoren gir betydelige stordriftsfordeler og har likevel stor sikkerhet, der hver kunde kun har tilgang til sine egne data. Tjenesten har fått en ny og gunstigere prismodell.

Dersom du har spørsmål ta kontakt med tjenesteansvarlig Jon Strømme:
Ny hverdag for forskningsmiljøene i Ny Ålesund
UNINETT har kommet i land med ett utrolig spennende prosjekt, nemlig å sørge for at det unike forskningsmiljøet i Ny-Ålesund har fått fiberoptisk forbindelse.
Copyright © 2015 UNINETT AS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp