Copy
Hej! Som aktiv kolonist, påskrevet ventelisten eller bare usædvanligt interesseret modtager du med mellemrum nyt fra Aarhus' dejligste haveforening direkte i din indbakke. God læselyst!
For at åbne i din browser, klik her.

Kære Kolonister

Vi prøver ting af, gør vi... stille og roligt. Bestyrelsen er glade for den tålmodighed, I har vist os her i løbet af foråret. Der er stadig mangt og meget, vi skal have styr på, og som vi gerne vil. Men som altid er det jo et spørgsmål om tid – ikke vilje :-)


Hvad vi dog gerne vil, er at Oldjorden er fuld af kolonister der tager initiativer og sætter ting i værk. Oldjordens "uofficielle Facebookside" er et godt eksempel. Her sker der dagligt noget.

Bestyrelsen skal dog understrege at det ikke er ad den vej vores kommunikation kommer til at foregå. Det kan være vi deler lidt info der- men det er ikke Bestyrelsen der driver siden - og vi vil heller ikke kunne kontaktes den vej. Når bestyrelsesmedlemmer er på siden vil det være som privatpersoner og ikke som medlemmer af Oldjordens Bestyrelse. Skulle det ske - så vil det være tydeligt at vi skriver på vegne af Bestyrelsen.

Så har vi fået telefon - ja faktisk så prøver vi på at modernisere og elektronifisere vores arbejdsgange en del. Derfor vil i nok også opleve at der kommer lidt flere informationsmails end de tidligere år. Hold øje med dem.

Bestyrelsen har en liste over de haver, der ikke har mail og disse modtager naturligvis stadig info pr. brevdue. Skulle du være en af dem, så giv lyd.

Nummeret på telefonen er 2712-7627. Vi tager den når vi kan, og besvarer sms og beskeder når det er muligt.

Forårshilsener,
Bestyrelsen
Forkert affald i containere
Følg nu de fine instrukser der hænger på containerne, er I i tvivl så spørg i have 31. Der er stadig folk der smider fliser, fundament, grene over én meter osv. i containeren. 

Det betyder desværre at vores udgifter til afhentning og sortering stiger, fordi vi betaler pr. vægt. Og der er kun et sted pengene kan komme fra - og det er fra egen lomme. Vi behøver jo ikke stige mere i haveleje end højst nødvendigt. 

Spørg evt naboen med træk på bilen, om ikke de vil hjælpe med at køre sådanne ting væk.
 
 Mere forkert affald i containere
Prop det lige helt i. Måger, ræve og andet dyreliv hopper lystigt rundt og napper i vores affald. Og rotter gider vi ikke have.
Og nej, dit storskrald forsvinder ikke ved at du stiller det ved affaldscontainerne.
Vi kommer alle til at betale ekstra for at få den slags fjernet, og desværre så tror nogle at fordi andre har stillet affald, så må de også. Og så ender vi jo med en værre redelighed.

 
 
Ventelisten 2014
Bestyrelsen tager gerne imod både interne og eksterne havekøbere.
Kontakt os direkte på åbenthus dage som annonceres løbende eller på 2712 7627 info@oldjorden.dk
Det koster 100 kr for eksterne.
Der vil sikkert komme flere dage med åbenthustilmelding - det viste sig at være en stor succes.
Og det giver en rigtig god mulighed for at få nye kolonister ordentlig informeret om H/F Oldjorden og livet som kolonist.
Hækkeregler
Som vanligt skal hækkene være klippet senest Sct. Hans - og skal renholdes for ukrudt. Inkl. havegangen foran haven.

Det er bla. sådan noget vi lurer på , når Bestyrelsen er på den månedlige havevandring
Trailer-etikette
Husk når låner foreningens trailer at det er 2 timer, tjek at alt teknik virker inden afgang, og giv besked hvis noget er galt. Vi elsker fejede trailere.

Og når i parkerer jeres bil, så overvej især i weekender, om det er muligt ikke at holde lige overfor ind- og udkørsler på havegange - for det kan være lidt svært at komme omkring hjørner med en trailer, hvis der holder en bil foran udkørslen. Så undgår du også at nogen måske påkører din bil.

Nøgle til trailer fås i have 64 og 131 -og de er søde :-)
Container i forår
16.-20. april: To grønt + en blandet. En grøn tømning
23.-25. maj: To grønt. En tømning.
27.-29. juni: To grønt + en blandet. En grøn tømning.
Kør på genbrugspladsen
Uanset om man bruger egen eller foreningens trailer, så er det en uskik at køre sit haveaffald/blandet affald i trailer eller bil ned i containeren.

For en god ordens skyld skal vi nævne, at hvis man kan få det ned til containeren i bil - så kan man også orke den sidste bid vej ud på genbrugspladsen (I kan finde dem her inkl. åbningstid).

Container er af hensyn til de kolonister, der ikke har bil, træk, venner med den slags, cykel uden lad osv., men med lange arme og trillebør fragter deres haveaffald.
Kontakt
Haveforeningen Oldjorden
Haveforeningen Oldjorden 1-146
Åbyhøj 8230
Denmark

Add us to your address book

Mail: info@oldjorden.dk
Tlf.: 2712 7627


Klik her for at afmelde dig nyhedsbrevet

Klik her for at ændre dine kontaktoplysninger
Copyright © 2014 Haveforeningen Oldjorden, All rights reserved.