Copy

Gefeliciteerd!
Je hebt de Trifold Sequencing Systems Class gedaan!
(En nu...?)

Gefeliciteerd met de certificaten die je hebt behaald met de Trifold Sequencing Systems cursus! Ik vond het heerlijk dat je er was, dankjewel voor jouw bijdrage aan de class en deze fijne dag. 

Ik weet dat er veel informatie op je af komt tijdens deze dag en heb daarom deze email voor jou gemaakt, zodat je alles thuis nog eens rustig kunt nalezen. Vind je het een beetje overweldigend allemaal? Maak je geen zorgen, ook dat is helemaal oké. Gun jezelf de tijd om te oefenen en je eventueel te verdiepen in de materie en onthoud; de Bodyprocessen zijn de energetische processen die je op het lichaam laat lopen. Al het andere is extra informatie. Je bent altijd van harte welkom om contact op te nemen als je vragen hebt of gewoon om jouw verhaal te delen, we horen je graag! 

~ Petra ~

P.S. Hoe was de cursus voor jou? Wil je jouw ervaring delen zodat ook anderen kunnen lezen hoe een cursus met mij zou kunnen zijn? Dan kan je jouw verhaal vertellen op de website door op onderstaande knop te klikken. Via een filmpje, een mail of facebook is dat natuurlijk ook leuk. Wat past bij jou? Alvast bedankt!

Deel jouw ervaring
Download de audio opnames van de cursusdag door hier te klikken.
Doe dit alsjeblieft binnen 7 dagen, na 7 dagen werkt de link niet meer. Houd de opnames voor jezelf.
The Clearing Statement
Tijdens de cursus hebben we de Clearing Statement gebruikt, hierover vind je uitgebreide uitleg in de Access Bars manual (mocht je de Bars Class al gedaan hebben). Ook kan je naar de website gaan waar je informatie en een filmpje vindt van Dr. Dain Heer over The Clearing Statement. 

Alles wat jou niet toestaat plezier en gemak te hebben met de Bars en de Clearing Statement, wil je dat vernietigen en ontcreëren? Right and Wrong, Good and Bad, POC and POD, All9, Shorts, Boys and Beyonds.
Website Clearing Statement
Voordat je begint...
Voordat je aan een sessie begint is het fijn als je aan jezelf denkt, zorg dat je naar de wc bent geweest, geen honger of dorst hebt en zet eventueel een glaasje water binnen handbereik voor kriebelende droge kelen. Zorg dat je lekker kunt zitten (of staan als je dat fijner vindt) tijdens de sessie. Des te comfortabeler jij bent, des te rustiger zal de ontvanger zich voelen. 

Een sessie levert het meeste resultaat op als er zo veel mogelijk ruimte is voor de sessie om te zijn wat die is. Alle oordelen en verwachtingen die bestaan over de persoon, de sessie en over jezelf, zijn een beperking in die ruimte. Deze kan je Clearen met de volgende Clearing: 
Alle besluiten, oordelen, verwachtingen, conclusies, berekeningen en projecties die heb ik heb over mij, de cliënt, deze sessie en de resultaten ervan wil ik nu vernietigen en ontcreëren. Right & Wrong, Good & Bad, POC & POD, All Nine, Shorts, Boys and Beyonds. (of POC & POD in het kort)

Ook kan je een vraag stellen, bijvoorbeeld:
Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik zijn om met gemak en plezier deze sessie te faciliteren?
(Als je er een clearing van wilt maken vervolg je de vraag met: Alles wat dat niet toestaat wil ik nu vernietigen en ontcreëren. Right & Wrong, Good & Bad, POC & POD, All9, Shorts, Boys and Beyonds.)
Intensiteit tijdens een sessie
Tijdens een sessie kan iemand in slaap vallen, heerlijk ontspannen zijn en/of er lustig op los kletsen. Ook komt het wel eens voor dat er tijdens een sessie dingen naar boven komen die intens zijn voor de cliënt. Over het algemeen laten we de dingen die boven komen zijn wat ze zijn en doen we daar niets mee. Maak het niet belangrijk en ga er geen betekenis aan geven. Het betekent namelijk niet meer en niet minder dan dat er tijdens het proces dingen worden losgelaten die zich nog even laten zien voor ze echt weg zijn en dat de Bars hun werk doen. Die dingen gaan al weg, dus je hoeft er niets extra's mee te doen. 

Soms is het wel fijn om wat extra begeleiding te geven hierin. Wanneer er tijdens een Access sessie iets naar boven komt bij de ontvanger wat hij/zij als onprettig of intens ervaart, of als iets wat ‘vast’ zit, kan je hem of haar er wat vragen over stellen om het makkelijker te maken en de energie (meer) te laten stromen. Bijvoorbeeld:
‘Kun je ermee zijn?’ 
(Bij pijnervaring) ‘Is het pijn of intense energiestroom?’
‘Waar ervaar je het in jouw lichaam?’ Omschrijf vervolgens de route van de energie die men in het lichaam merkt, om het weg te laten stromen. Voorbeelden: richting de voeten naar de aarde, richting de handen naar de aarde, richting het hoofd en uit de kruin van het hoofd naar buiten.
 
Ook kan je de Clearing Statement gebruiken als je dat wilt kiezen. (Meer over de Clearing Statement vind je op de website die in deze mail vermeld staat. Over het praktische gebruik van de Clearing Statement leer je (o.a.) in de Foundation.) 

Je kunt altijd stoppen met de sessie wanneer de cliënt daarom vraagt.
Volg wat jij weet en merk wat licht en zwaar is voor jou! 
Waarnemen
Tijdens het geven (en ontvangen) van een sessie kan je van alles waarnemen. Beelden, energie, pijn, kleuren, gevoelens etc. Stel altijd de vraag ‘is dit van mij?’ 99% van alles wat je voelt en denkt is niet van jou. Laat de waarneming stromen, laat het door en langs je heen gaan, zodat het niet vastzet in jou / jouw lichaam. Laat het dan ook een waarneming zijn, alsof je naar de tv kijkt. 'hey, hoofdpijn is op tv, interessant.' Als iets op tv is, is het niet in jou, het heeft geen effect op jou of jouw lichaam. Je kunt wel zien en merken dat het er is. Zo werkt het ook met dingen waarnemen bij anderen in jouw omgeving. Tijdens een sessie kan dat wat je waarneemt (bijvoorbeeld) zijn van de persoon die de sessie ontvangt. Deze persoon hoeft dat echter zelf niet te weten, vaak zijn het dingen die door de Access sessie even voorbij komen, waar de energie mee aan het werk is en waar de ontvanger niet per sé cognitief iets van merkt. Voordat je iets over jouw waarnemingen tijdens de sessie gaat zeggen, stel dan een vraag aan jezelf ‘Kan deze persoon dit nu ontvangen?’ / ‘Kan ik dit nu zeggen?’ / ‘Is het een bijdrage om dit nu te benoemen?’ en merk dan even of dat licht is of zwaar is. 

Ik heb over dit onderwerp meerdere blogs geschreven. Één ervan vind je via onderstaande knop.
Blog 'gevoelig of bewust?'
IPOV (Interesting Point Of View)
Vaak reageren we meteen wanneer iemand een oordeel heeft of ergens op een bepaalde manier tegenaan kijkt. We zijn het ermee eens of we gaan ertegenin. En vooral wanneer we het ergens niet mee eens zijn, kan het heel vervelend gaan voelen. We hebben het gevoel ons standpunt te moeten verdedigen, of om met de ander mee te gaan om de vrede te bewaren. Maar als meningen, oordelen of standpunten niet goed of fout zijn, heeft er dan ooit iemand gelijk?

Je kunt bij jezelf blijven en in toelating zijn van het standpunt van de ander door te zeggen (of denken) 'goh, dat is een interessant gezichtspunt.' Ook erg fijn tijdens de komende feestdagen ;-)
 
Begin van Access
Gary Douglas en Shannon O'Hara hebben een mooi filmpje gemaakt waarin ze het ook hebben over het begin van Access. Door de knop hieronder te klikken kom je bij het filmpje. Het bestaat uit drie delen, via het eerste filmpje kom je vanzelf bij de andere twee. Je ziet ze ook in de kolom aan de rechterkant als je op YouTube bent.
Gary en Shannon
Entiteiten
We hebben het tijdens de class gehad over entiteiten. In Access kijken we iets anders aan tegen entiteiten dan in de meeste andere modaliteiten. Als je meer zou willen weten en leren over (jouw capaciteit met) entiteiten, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden binnen Access Consciousness. Shannon O'Hara (de stiefdochter van Gary Douglas) is de oprichtster van 'Talk To The Entities'. Het gelijknamige boek is in het Nederlands en in het Engels (en in andere talen) verkrijgbaar via bol.com Er zijn cursussen van enkele uren tot meerdere dagen, waarover je o.a. meer informatie vindt op de website van Shannon. In het Nederlands worden de classes gegeven door Yasodhara Romero Fernandes, Kalpana Raghuraman en binnenkort ook weer door Merlijn Wolsink. Wanneer je op YouTube zoekt naar Shannon O'Hara of Talk To The Entities, vind je veel informatie. Onder andere dit filmpje waarin Shannon een introductie class geeft en uitlegt hoe je entiteiten clearingen kunt doen.
Extra Clearingen
Tijdens de class hadden we een aantal clearingen gedaan die ik toe zou voegen aan deze e-mail. Dit zijn ze.
 • Alle Trifold Sequencing Systems die hieraan verbonden zijn, die dit creëren en die dit in stand houden, wil je die vernietigen en ontcreëren? Right & Wrong, Good & Bad, POC & POD, All9, Shorts, Boys and Beyonds.

  Processen van de sheets in het Engels:
 • What have you made so vital valuable and real about the order that creates trifold sequencing systems as the source of what you cannot change that keeps you from the chaos that would actualize as total ability to change? Everything that is will you destroy and uncreate it all? Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts boys and beyonds.
 • What are you absolutely, infinitely, irrevocably, eternally, and utterly refusing with your body as the trifold sequencing systems, shock trauma systems, and vibrational wave length systems that you truly could be choosing that if you would choose it would change all realities and manifest as conscious embodiment? Everything that is will you destroy and uncreate it all? Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts boys and beyonds.
 • How many DJCCs did you make while you were doing drugs or alcohol that you can no longer access? Everything that is will you revoke, recant, rescind, reclaim, renounce, denounce, destroy and uncreate it all? Right and wrong, good and bad, POC, POD, all 9, shorts, boys, and beyonds.
 • How much of your body have you created based on the DJCCs you made while on drugs? Everything that is will you revoke, recant, rescind, reclaim, renounce, denounce, destroy and uncreate it all? Right and wrong, good and bad, POC, POD, all 9, shorts, boys, and beyonds.
 • What drug is connected to this feeling? What DJCCs do I have creating this? Everything that is will you revoke, recant, rescind, reclaim, renounce, denounce, destroy and uncreate it all? Right and wrong, good and bad, POC, POD, all 9, shorts, boys and beyonds.

  Trifold Clearingen uit de Foundation en de COP manual:
 • Hoeveel gevoelens, relationele digitisaties en Archimedische spiralen gebruik je om de trifold sequencing sytems te creëren die je ervan afhouden de bron te zijn van alles wat mogelijk is? Alles wat dat is maal een godzilioen, vernietig en ontcreëer je dat nu? Right and wrong, good and bad, POC en POD, all9, shorts, boys and beyonds.
 • Welke traumatische gebeurtenis heeft plaatsgevonden die de trifold sequencing systems heeft gecreëerd, wat maakt dat je blijft functioneren vanuit beperking als een grotere realiteit dan keuze? Alles wat dat is maal een godzilioen, vernietig en ontcreëer je dat nu? Right and wrong, good and bad, POC en POD, all9, shorts, boys and beyonds.
 • Hoeveel orde creëer je in je lichaam, gebaseerd op het psychische geweld dat je als kind meekreeg, wat jou dwong te geloven dat datgene waarvan jij je bewust was in hun gedachten, datgene was wat jij was voorbestemd om te worden? Alles wat dat is maal een godzilioen, vernietig en ontcreëer je dat nu? Right and wrong, good and bad, POC en POD, all9, shorts, boys and beyonds.
 • How many past choices have you made that are creating the body, the finances, the money, the relationship you do not desire to have that you have? Everything that is times a godzillion will you destroy and uncreate it all? Right and wrong, good and bad, POc and POD, all9, shorts, boys, beyonds.
 • Everywhere you've done everything you can to use your abilities against you in order to validate you parents' adherence to this reality, will you destroy and uncreate it all? Right and wrong, good and bad, POc and POD, all9, shorts, boys, beyonds.
 • How many of you have created based on the certainty of what you needed to be in the future for your parents? Everything that is times a godzillion will you destroy and uncreate it all? Right and wrong, good and bad, POc and POD, all9, shorts, boys, beyonds.
 • Wat heb je zo waardevol, echt en van levensbelang gemaakt aan het bezitten van onbewustzijn wat je zoekende houdt naar de drug van je keuze? Alles wat dat is maal een godzilioen, vernietig en ontcreëer je dat nu? Right and wrong, good and bad, POC en POD, all9, shorts, boys and beyonds.
 • Hoeveel gevoelens, relationele digitisaties en vibrationele, hypnotische archimedische spiralen gebruik je om de distractie-implantaten van boosheid, razernij, woede, haat, blaam, schaamte, spijt, schuldgevoel, verslavende, dwangmatige, obsessieve, perverse, standpunten, liefde, seks, jaloezie, vrede, leven, dood, bestaan, realiteit, angst, twijfel, business en relatie in je op te sluiten en te laden, wat jou veranderd van het geschenk van chaos dat totale keuze geeft op elk moment van elke dag? Alles wat dat is maal een godzilioen, vernietig en ontcreëer je dat nu? Right and wrong, good and bad, POC en POD, all9, shorts, boys and beyonds.
BOEKEN
Living beyond distraction

Een boek vol informatie, tools en clearingen over de distractor implants.

Te vinden op: https://www.bol.com/nl/p/living-beyond-distraction/9200000045559768
Right recovery for you.

Over verslavingen, het waarom, hoe je eraan voorbij kunt gaan, hoe je ermee om kunt gaan etc.

Te vinden via:  https://www.bol.com/nl/p/right-recovery-for-you/9200000025551451/

Wil je meer?

Zoals je tijdens de cursus wellicht al hebt gemerkt, is er binnen Access Consciousness nog véél meer te beleven en leren. Binnen Nederland en over de hele wereld zijn honderden cursussen en facilitators te vinden. Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden die wij de komende tijd aanbieden. Ben je op zoek naar een specifieke class, dan kunnen we die ook eventueel voor jou organiseren, vraag ons! Daarnaast kun je goed terecht op Facebook of de website van Access Consciousness om veel cursussen en evenementen te vinden. De links naar deze pagina's vind je onderaan deze email. 
Wil je een facelift middels energie? Of is jouw energie toe aan een facelift? De Energetische Facelift omvat dat allemaal en meer. Nieuwsgierig? Check de website! 
Website Energetische Facelift
Access Bars Classes
Al onze Access Bars® Cursusdata en locaties zijn te vinden op de website waar je komt door op onderstaande knop te klikken.
 
Bars Classes
Links.

Facebookpagina's
Petra Siemers (persoonlijke pagina)
Jij Bewust! (Petra's bedrijfspagina)
Anton Klijnsma (persoonlijke pagina)
Anton Klijnsma (bedrijfspagina)
Partners in Joy
Access Consciousness Nederland
Access Consciousness Nederlandstalig

Websites
Jij Bewust!
Anton Klijnsma
Access Consciousness Nederland
Access Consciousness
The Clearing Statement
YouTube kanaal van Access Consciousness
YouTube kanaal van Dr Dain Heer
 
Tot ziens!
Geniet van de Bodyprocessen! Hopelijk mogen we je nogmaals ontmoeten. Neem met vragen vooral contact met (één van) ons op. Je bent welkom.
Petra Siemers
Facilitatie en creatie
petra@jijbewust.com
06-18482807
Anton Klijnsma
Facilitatie, creatie en administratie
info@antonklijnsma.nl
06-28273483
Copyright © 2018 Petra Siemers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp