Copy

Ben jij op zoek naar de gebruiksaanwijzing van het leven?

Kom naar de Foundation!

De Access Consciousness Foundation, waarom zou je die nou willen doen? Ten eerste omdat het je de gebruiksaanwijzing geeft die je bij je geboorte had willen hebben, ik had die tenminste wel graag willen hebben. Heb je je wel eens afgevraagd waarom je steeds maar in hetzelfde blijft hangen? Waarom het nog niet gelukt is om écht plezier te hebben met je leven? Hoe je helemaal jezelf kunt zijn in deze wereld? Of je eigenlijk wel van deze planeet komt? Vraag je je wel eens af 'Is dit het nou?' Nee, inderdaad, dit is het niet, als je wilt kan het echt anders, je had alleen de tools nog niet om de verandering te maken. En dat heb je altijd al geweten, anders had je jezelf niet één of meer van deze vragen gesteld! De Foundation geeft je de tools om het oude los te laten en het nieuwe te gaan creëren zoals jij dat wilt. Daarnaast zet het je in je kracht, de class laat je (nog meer) jou zijn, met al jouw (eigen)aardigheden. We werken zowel energetisch als verbaal o.a. aan het veranderen van alles wat je belemmert om dankbaar te zijn voor jou zoals je bent. Om alle oordelen die je hebt los te laten, om alle verwachtingen die je hebt los te laten, om alle besluiten die je hebt over wat je wel en niet bent, wat je wel en niet kunt, los te laten. Meer van jou, elke keer weer, iedere dag meer.

Het enige dat je zelf zal moeten doen is kiezen.
Kies jij?

~Petra Siemers ~

Access Consciousness Foundation.
Met Anita Loos

Anita Loos, een vrouw die in mijn ogen vrolijk, open, helder, vriendelijk en vrijgevig is, heeft "JA!" gezegd op mijn aanzoek ...eh... uitnodiging, en komt met véél plezier en humor de Foundation Class faciliteren in mijn praktijk te Ter Apel!

De ruimte heeft veel licht van buiten, een parkeerplaats voor de deur, een bushalte op loopafstand, een eigen ingang, toilet en keuken en een goeie verwarming! Het is een heerlijke plek voor een gezellige, geborgen class met maximaal tien personen en is dus zeer geschikt voor iedereen die van facilitatie in kleine groepen houdt. We zullen van alle gemakken voorzien zijn en de winkels zijn, net als wandelmogelijkheden, ook nog om de hoek.

  • Access Consciousness Foundation met CF Anita Loos
  • 21 - 24 februari
  • Ter Apel
  • Je hebt de Access Bars® class nodig om te kunnen deelnemen.

Neem contact met me op als je vragen hebt of neem een kijkje op Anita's website om meer te lezen over de Foundation!

Anita's website
Copyright © 2019 Petra Siemers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp