Copy 


DOEN-Denkers
MEETUP #2 
Een initiatief van het Energy Consciousness Collective
 
Energie in de wereld: een ander verhaal? Jouw verhaal?
Let op: Worldcafé wordt Energiediner
Café de Ceuvel tussen 19.30 - 21.30: eet je een hapje mee, of kom je een kop thee drinken voor winterse energie-avonturen verhalen?
Energie-armoede, energie-politiek en energie-oorlogen - maar ook: technologie leapfrogging, slimme samenwerking en wereldwijze energie-pioniers

DOEN-Denkers meetup #2 wordt een energie-kerstdiner waarin de internationale context van het wereldwijde energievraagstuk centraal staat..


.. met jouw verhalen en de verhalen van Martine Verweij, die deze zomer met haar partner naar Almaty fietste op zoek naar 
UPDATE: World Café wordt ontspannen, informeel energie-Kerstdiner! 

Beste DOEN-Denker, 

Je hebt je aangemeld om er morgen bij te zijn. Dat vinden wij super leuk! Hoewel we geloven in het format en het onderwerp, blijkt morgen maar 13 man in staat te komen. Reden: kerstborrels, andere energie-evenementen, ziekte, pre-vakantie-stress, etc. Vandaag hoorden we dat twee tafelgastheren met de griep en werkstress geveld zijn en dan missen we twee interessante perspectieven. 

 
Worldcafé wordt energie-kerstdiner
Wij willen bijeenkomsten organiseren die energie geven en waar een diverse groep mensen (professionals werkzaam in de energiesector, energie-pioniers, beleidsmakers, creatieve professionals, burgers of consumenten) met energie aan deelnemen. Daarom hebben we besloten om het WorldCafé morgen om te dopen in een 'ontspannen en informeel' energie-kerstdiner bij de Ceuvel. Tijdens dit diner (energie-avontuur) kunnen we verhalen uitwisselen en brainstormen over zeer geslaagde DOEN-Denker meetups volgend jaar! 
 
Volgend jaar weer een DOEN-Denkers meetup
Heel gezellig als je in plaats van bij het worldcafé bij dit energie-kerstdiner bent! Is dit niet het soort programma waar je net zin in had? Kom dan gewoon in het nieuwe jaar naar de volgende DOEN-Denker meetup, waar we dankzij alle input van morgen, een groot succes van gaan maken! 
 
Praktisch: wij zullen tussen 19.30 en 21.30 in Café de Ceuvel eten en borrelen: heel leuk als je mee-eet of langskomt voor een kop thee of een drankje! 

Socrates: 'the secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new'

‘DOEN-denkers’ is een netwerkavond voor ‘Jonge Professionals en Creatieven (van geest)’ georganiseerd door het Energy Consciousness Collective: een groep mensen die gelooft in de kracht van verwondering als het gaat om veranderingen in onze maatschappij, economie en energiesysteem. 
Café de Ceuvel is een café in Amsterdam-Noord dat op ontdekkingstocht is hoe het zo zelfvoorzienend mogelijk kan zijn en 'wat goed eten' is. Het zit op het terrein van een voormalige scheepswerf die in het afgelopen jaar is getransformeerd tot een zelfvoorzienend kantorenpark, waarbij oude woonboten op het land zijn getild en uitgerust met de meest duurzame technieken. 
Café de Ceuvel kookt voor ons tijdens dit event: dus eet voor 15 euro een hapje mee! Biologisch, vegetarisch, lokaal én heel lekker!

Wil je mee-eten: dit kan je laten weten aan Martine via verweij@squarewise.com, of morgen hopen op de improvisatiekracht van het Ceuvel-team! 


December 2014
17FOLLOW ON
TWITTER

FRIEND ON
FACEBOOK
 

FORWARD TO
A FRIEND


Copyright © 2014 Energy Consciousness Collective All rights reserved.


Unsubscribe Update subscription preferencesEmail Marketing Powered by Mailchimp