Copy

 

NIEUWE WEBSITE

en nieuwe inlogprocedure

Leden van de VOC,

Afgelopen weekend is de oude website geruisloos vervangen door de nieuwe website. Slechts een enkeling heeft dat gemerkt en dat geeft de bouwers en beheerders de gelegenheid om de laatste kleine aanpassingen te maken. Bovendien kunt u dan al kennismaken met de nieuwe site en wennen aan de nieuwe vormgeving en presentatie. Natuurlijk wordt de nieuwe website op een daarvoor geschikt moment officieel gelanceerd.  Onder aan deze nieuwsbrief is vermeld hoe u kunt inloggen om bij het besloten gedeelte te komen.
 
Wat is er veranderd? Inhoudelijk zult u niets missen ten opzichte van de oude website. Wellicht begrijpelijk dat u zich dan afvraagt: waarom een nieuwe website? Deze website is om te beginnen gebouwd met standaard gereedschappen, dat maakt het werken aan de achterzijde aanmerkelijk eenvoudiger. Verder is de website responsive gemaakt, zodat u ook op uw tablet of smartphone alle informatie, zij het anders gerangschikt, kunt bekijken. De website is interactief gemaakt en de integratie met social media is sterk verbeterd. Om het gebruik te vergemakkelijken is de navigatie aangepast en bovendien is het mogelijk op verschillende manier naar dezelfde inhoud te gaan. Er gaat meer aandacht uit naar foto’s en video’s. Kortom de VOC website is weer state-of-the-art.

Nieuwe inlogprocedure
U zult kort na deze nieuwsbrief en geautomatiseerde e-mail krijgen met uw nieuwe inlog-gegevens. Krijgt u deze niet? Controleer dan uw spam folder of neem contact op met de ledenadministratie. U hoeft de inlog-gegevens slechts eenmalig in te vullen, daarna zal uw browser de gegevens vasthouden. Bent u uw inlogcode kwijt? Dan kunt u zelf uw inlog-gegevens opvragen en uw wachtwoord resetten door het bij ons bekende e-mailadres op de website in te voeren. Als u bent ingelogd dan vragen wij u ook om meteen uw gegevens bij ons te controleren en waar nodig aan te vullen of te wijzigen. U kunt dit doen door te klikken op "Mijn Gegevens" link in de blauwe balk op de website.

Op deze plaats spreekt het bestuur zijn dank uit naar de commissie die onder aanvoering van Dirk van Zuidam, dit karwei heeft geklaard. Daarbij moet zeer zeker worden vermeld dat de samenwerking met de bouwers van de nieuwe website, Inmedia in Muiderberg, bijzonder prettig is verlopen.

Copyright © 2014 Vereniging Officieren Cavalerie,
Alle rechten voorbehouden.

Vereniging Officieren Cavalerie | Graaf Florislaan 64 | BussumAfmelden van deze nieuwsbrief kan hier >>.

Email Marketing Powered by Mailchimp