Copy


Nieuwsbrief Gekko

jaargang 7 nummer 3

verschijnt onregelmatig
Beste GEKKO-leden
 
De zomervakantie was er een vol GEKKO-activiteiten: 2 enthousiaste jeugdkampen, een spetterende wildwaterstage in Saint-Pierre, enkele zee- en toertochten, een spectaculair internationaal polotournooi, en mooi weer voor occasionele vaarders in Gent. Ook in september waren er nog allerlei activiteiten, waarbij deze nieuwsbrief een beetje achterop hinkt... sorry daarvoor!
ACTIVITEITEN
voor alle activiteiten worden nog aparte mailings verstuurd
 
za 15/10 werkdag, alle hulp welkom!
za 22/10 mosselsouper 
Recreatie - Toervaart

We hadden begin deze maand de fakkeltocht en de 43ste Gent - Deinze - Gent met een behoorlijke deelnemerslijst. 
GEKKO'ers namen op initiatief van Daniël en/of Erik deel aan o.a. de Grachtentocht en de Ieperleetocht. Kers op de taart was een zelf georganiseerde weekendtrip naar natuurgebied de Biesbosch: zeker voor herhaling vatbaar!


za 8/10 Maastocht ook voor beginners!
zo 16/10 sluitingstocht
za 22/10 pannekoekentocht 
 
Kajakpolo

Na bekerwinst moest Gent tijdens de allerlaatste wedstrijd van de competitie tegen alle verwachting in het hoofd buigen voor thuisspelend Ieper. Geen dubbelslag dus dit jaar, maar we proberen het volgend jaar opnieuw.

Alle andere GEKKO teams behouden na 4 leuke, spannende en sportieve speeldagen hun stek in hun respectieve klasse. Teams 2 en 3 mochten zelfs als derde ook een bekertje mee naar huis nemen.  Alle uitslagen en rangschikkingen op deze polopagina van de website van het VKKF.

De goede aanpak in het jeugdteam trekt nieuwe spelers aan, maar ook steeds meer volwassenen vinden vanuit de start-to-kajak de weg naar het poloveld. Misschien zijn we zelfs op weg naar een damesteam...1-3/10 wereldkampioenschap voor clubs, we duimen!
Eskimotagelessen en Polo-initiatie

Vanaf zondag 20/11 rijden we wekelijks voor 4 opeenvolgende sessies naar het zwembad van Zwevegem voor eskimotagelessen en polo-initiatie. Ieder lid is welkom, ongeacht niveau of discipline. Er wordt in principe geoefend met polokajaks. Een aparte sessie reddingstechnieken voor zeekajak volgt in het voorjaar.
Afspraak telkens aan de club op zondag om 10:30 u. Deelname 6€ per beurt, deelname in vervoerkosten 3€.
 


20/11, 27/11, 4/12, 11/12 zwembadsessies
 
Wildwater - Raft  -Slalom

De VKKF-wildwatersessie in Arras ging vervroegd door op 25/9. Niet getreurd: op 2 oktober wordt de Warche afgevaren, eveneens voor beginners toegankelijk. Een gelegenheid om de lessen van ons wildwaterkamp in de praktijk te brengen. Gepaste kledij voor het koude water is een must!  

Het Outland raftteam is aan het trainen voor deelname aan de wereldkampioenschappen in Dubai. GEKKO'ers namen ook deel aan de Belgische slalomwedstrijden. Al gezien dat we slalompoortjes hingen in de inham bij KCCG? Vrij gebruik voor iedereen.
 


Zo 2/10 waterlossing op de Warche

Za 1/10 Outlandraft spaghetti-avond
Zeekajak

De stoersten onder onze zeekajakkers kozen het ruime sop in Estland, Ierland of Zuid-Engeland. Ook Bretagne staat nog op het verlanglijstje. Maar we proberen ook minder ervaren vaarders met de zee te laten kennismaken. Veel hangt echter af van de weersomstandigheden. Hou je mail in de gaten!


zo 2/10 dagtocht (TBC)
9-13/11 Bretagne (enkel gevorderden)
 
Freestyle

Het freestylen werd nog ingeoefend in Saint-Pierre-de-Boeuf, maar deelname aan de competitie is er niet meer bij. Of voelt iemand zich aangetrokken? 

 
Aandachtspuntjes
  • Niet met natte kleding naar de kleedkamers boven: laat bovenkleding even in de loods en ga enkel in zwemkledij naar douche of kleedkamers 
  • Achteraf geen kleding laten slingeren in de botenloods aub
  • Gelieve zwemvesten en spatdekken ordentelijk op te hangen aan de kapstokken
  • Er zijn de laatste tijd veel vrij nieuwe poloballen verdwenen... graag wat meer zorg: ballen altijd terug in het net aan het polozwemvestrek.
  • Het intern reglement met alle afspraken vind je op onze website en vind je hier.
  • Meld verlies, materiaalgebreken of andere schade steeds aan het bestuur via info@gekko.gent
Facebook Gekko
Gekko website
Gentse Kano en Kajak Organisatie v.z.w.
Voorzitter: Krist Poffyn – Grondwetlaan 116 – 9040 Sint-Amandsberg 0474 33 62 18 voorzitter@gekko.gent
Secretariaat: Jan Vyncke – Prinses Clementinalaan 50 – 9000 Gent 0490 65 09 63   secretariaat@gekko.gent
Maatschappelijke zetel: Yachtdreef 1a – 9000 Gent
Bank: IBAN BE79 7373 0416 1933 / BIC KREDBEBB GEKKO vzw. – p/a Burggravenlaan 128 – 9000 Gent
BTW: BE-0433.434.503
Copyright © 2016 GEKKO, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp