Copy
Stichting Beweegreden Ezine1
View this email in your browser

Wordt donateur van Stichting Beweegreden
Beste mensen,                                Epe, juni 2014
 
Fijn dat jullie allemaal geïnteresseerd zijn in het gedachte- en dansgoed van Anneke Wittermans. Anneke werkt 33 jaren als dansdocent en levensfilosoof en heeft de afgelopen jaren haar levenswijsheid in de dans  met veel mensen mogen delen. De Stichting Beweegreden staat haar bij met het beschikbaar maken van het gedachtegoed en ondersteunt momenteel financieel enige projecten. De eerste druk van 'Vrijgeven, vieren van verbintenissen' is bijna uitverkocht mede dankzij jullie inzet. Medio augustus komt de 2 de druk uit bij uitgeverij Panta Rhei. De helft van de deze oplage zal wederom in eigen beheer aangekocht worden. Wij vragen nu jullie steun om dit te realiseren. Je kunt steunen als donateur of als boekenkoper. Bovendien kunnen jullie het werk promoten met het organiseren van lezingen, of door Anneke voor een Diadans training of lezing Vrijgeven
uit te nodigen. Dit kan binnen je vriendenkring, of woon- en werkomgeving.  
Ja ik word donateur van Stichting Beweegreden
De Stichting Beweegreden is gesteund de afgelopen jaren door een klein aantal donateurs, die financieel bijdragen leveren  en daarnaast mensen die mee denken. Anneke werkt sinds 1981 als zelfstandige professional, van harte  bevlogen en idealistisch. De afgelopen jaren zijn de groepen klein en de zaal-, promotie- en reiskosten verdubbeld. Met visie werkt zij door, om dat wat samen ontwikkeld is, vorm te geven. Zo bereikt de rijkdom meer mensen.  We hopen met het versturen van deze brief het aantal vaste donateurs te verhogen, zodat ook in de toekomst de Stichting Beweegreden haar werk kan voortzetten.
 
Als bestuur van de Stichting Beweegreden willen we u daarom vragen om donateur te worden. Ons rekeningnummer is NL97 INGB 0004 8327 54 onder vermelding van Stichting Beweegreden te Arnhem. U kunt zelf met een automatische overschrijving het bedrag per jaar kiezen. Wij zijn een ANBI instelling, waardoor u uw bijdrage ook bij de belastingdienst kunt opgeven.

Onze bestaande donateurs hebben afgelopen maand een brief per post gekregen, omdat de banken i.v.m. de omzetting van de rekeningnummers naar een langer rekening nummer ook het systeem van machtiging, waarmee wij als Stichting Beweegreden werkten, hebben veranderd. Nu vervalt het systeem voor kleinere Stichtingen, als de onze, per 1 juli 2014
Met vriendelijke groeten
Stichting Beweegreden
Iris van der Boon (Voorzitter)
Walter Mommersteeg (secretaris)
Anneke Wittermans
 
P.S.1) Mocht u een van de personen zijn die de Stichting al financieel ondersteunt en heeft u toch deze mail gekregen dan willen we u nogmaals hartelijke danken voor uw steun.

 

P.S. 2) Wil jij ook een huiskamerlezing organiseren, of heb je direct contact met een Stichting, Hospice Bibliotheek, of ben je verbonden in netwerk waar het begrip vrijgeven van pas komt. Nodig Anneke Wittermans uit voor een lezing of training.

 U kunt ook zelf een bevestigingsmail naar beweegreden@planet.nl
als knop niet werkt.
 
Ja, ik organiseer een lezing Vrijgeven vieren van verbintenissen
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Beweegreden
Beweegreden
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2014 Diadans, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp