Copy
Mijn plaats innemen. Ik mag zijn wie ik ben
View this email in your browser

Volg het verhaal van Anneke en de wijze lessen die zij heeft geleerd. Voor Anneke is iedereen familie en als moeder, als dochter, als vrouw, als vriendin deelt zij haar kwetsbare momenten ter inspiratie voor een ieder. Op haar pad kwam zij er achter dat zij niet alleen is, en dat velen met haar dezelfde uitdagingen hebben in het leven. Delen is helen. Elke nieuwsbrief zal zij een stukje van haar inzichten delen om jou te inspireren jezelf te accepteren zoals je bent, want je bent precies goed zoals je bent! 

Spontaan reageer ik en heb vaak een eigen visie. Helpen wil ik, meedenken, voor vol worden aangezien. Soms ben ik te snel voor mijn omgeving, dat wordt niet altijd gewaardeerd. In mijn enthousiasme, mijn behoefte om te helpen, maai ik wel eens per ongeluk het gras voor de ander zijn voeten weg. Als kind was ik van nature ook aanwezig, bij de hand en snel. De ander kon zich door het jonge bijdehandje overschaduwd voelen. Dimmen jij! werd mij gezegd, om zo ruimte te creëren voor de ander. Voor mij was dat naar en raar, ik hou rekening met de anderen, maar toch krijg ik de boodschap dat ik de ander geen ruimte gun. Het commando dimmen jij, of een beetje opzij, wat naar achteren, niet zo bij de hand, is verwarrend, het maakt me onzeker.
Stralend en voluit aanwezig zijn, dat is wat ik een ieder gun.
Ik wil niemand overschaduwen, er is zonlicht genoeg.
Door Diadans realiseer ik me dat op de plek waar ik sta, nooit tegelijkertijd iemand anders kan staan. Op de plaats waar ik sta, ben ik verantwoordelijk voor de verbinding tussen hemel en aarde. De gevoeligheid en eigen pijn geeft me het vermogen om een ieder aan te moedigen op zijn of haar plek rechtop en oprecht te gaan staan. Bestaansrecht: daar waar jij staat kan niemand anders staan.
Forward
Share
+1
Tweet
Share
Meer weten kijk op de website

1-5 september Terschelling
6 en 7 september Bergen
Als meerdere mensen in één beweging samenkomen, bieden we elkaar vertrouwen en bouwen we een draagvlak, waarin een ieder zijn autonomie behoudt. Samen vormen we een netwerk van nieuwe mogelijkheden
Dans aan zee is een belevenis

 
Stuur een email

Tweede druk boek Vrijgeven is uit!
ISBN: 978.90.8840.081.0  Panta Rhei

22-25 aug.   Vrouwen Festival Lorelei
1 sept.        Terschelling lezing Mammae

12 sept.       Amsterdam Vrijgeven
8 okt.          Harderwijk Vrijgeven (LETS)
23 okt.        Regensburg DU

lezing in Delft Leiden Epe in voorbereiding
 
Lezing organiseren of bijwonen
Jaartraining Diadans 2014-2015

Autonome mensen die zich in discipline bekwamen, in samenwerken zonder de eigenheid te verliezen. Dans, speel, creëer een eigen ontwikkelingsplan,breng het lichaam in orde, beheers kracht en activeer levenslust.
donderdagochtend 7 x Zutphen       start 11-9
vrijdagochtend     40 x Amsterdam  start 12-9
dinsdagen             30 x Utrecht        start 23-9
maandag                7 x Groningen    start 6-10
zondagen               7 x Utrecht         start  12-10
maandagen            3 x Oss            13-10 en 9-3
donderdagen          5 x Nijmegen       winter
Zin in dans? Geef je nu op voor een training
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Diadans
Diadans
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2014 Diadans, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp