Copy
Buitenbeentje zijn en erbij willen horen
View this email in your browser
Als ik me aanpas aan de ander, geef  ik de ander geen kans mijn kant op te komen. Als ik mijn eigen identiteit helder maak, is synchronisatie mogelijk.Toon karakter en kom uit en ben nieuwsgierig naar elkaar.
Zo  kunnen we elkaar tegemoet komen, ontmoeten en inspireren. Anneke Wittermans

Volg het verhaal van Anneke en de wijze lessen die zij heeft geleerd. Voor Anneke is iedereen familie en als moeder, als dochter, als vrouw, als vriendin deelt zij haar kwetsbare momenten ter inspiratie voor een ieder. Op haar pad kwam zij er achter dat zij niet alleen is, en dat velen met haar dezelfde uitdagingen hebben in het leven. Delen is helen. Elke week zal zij een stukje van haar inzichten delen om jou te inspireren jezelf te accepteren zoals je bent, want je bent precies goed zoals je bent! 

Eigenzinnig ben ik, dat was ik ook als 2 jarige.
Als ik iets wil dan houd ik vol. Voor mijn moeder was dat veeleisend, Ik was niet makkelijk te sturen. De kracht en de eigen wil als peuter was vroeg aanwezig. Ergens kreeg ik de sensatie; ik deug niet, ik ben anders. Dat resulteerde in  behulpzaam willen zijn, klaar staan, kijken wat de ander nodig heeft. Het verlangen naar samenspel maakte mij sensitief om openingen te zoeken om de ander tegemoet te komen.
Dansen is thuis komen in gezelschap. In een ritme geborgen zijn, synchroniseren met mensen, dat is balsem voor mijn ziel. Het ritme, de maat kan een ieder opnemen, gevoegelijke mensen kunnen zich verbinden aan twee kanten, unieke mensen hebben hun handen vol aan synchroniseren met één persoon. Buitenbeentjes mogen er zijn, zij hebben jong besloten niet te synchroniseren met een ander ter bescherming (vaak open mensen) . Toch is er een behoefte van ieder mens om samen te zijn en te horen.

 
Forward
Share
+1
Tweet
Share
Meer weten kijk op de website
3-8 augustus Ecolonie Frankrijk
11-14 augustus Katwijk
1-5 september Terschelling

6 en 7 september Bergen
Als je graag samenwerkt maar moe bent van het aanpassen, leer je al dansend hoe je met behoud van eigen inbreng, juist jezelf aantrekkelijk kan maken, zodat anderen geïnspireerd raken en meegaan. Samenwerken is de kunst van elkaar voeden met onze eigen mogelijkheden, daarin uitblinken, en het beste van elkaar bekrachtigen.
Dans aan zee is een belevenis

 
Ontmoet Anneke op festivals of bij lezing
4 aug.         Vrijgeven 
Ecolonie FR en ook
7 aug.         Ode a/d laatste v/d vrouwenlijn
15 aug.       Vrijgeven 
Healing festival
22-25 aug.   Vrouwen Festival Lorelei
1 sept.        Terschelling lezing Mammae

12 sept.       Amsterdam Vrijgeven
8 okt.          Harderwijk Vrijgeven (LETS)
23 okt.        Regensburg DU

 
Organiseer een lezing
Jaartraining Diadans 2014-2015

Autonome mensen die in discipline zich bekwamen in samenwerken zonder eigenheid te verliezen. Dans, speel, creëer een eigen ontwikkelingsplan,breng het lichaam in orde, beheers kracht en activeer levenslust.

dinsdagen  30 x Utrecht
zondagen     7 x Utrecht
vrijdagochtend 40 x Amsterdam
         maandag  7 x Groningen 
maandag 3 x Oss
     donderdag 5 x Nijmegen
    donderdag 7 x Zutphen
Zin in dans? Geef je nu op voor een training
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Diadans
Diadans
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2014 Diadans, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp