Copy
Fakturakopi på papir
Da vi byttet økonomisystem ved årsskiftet i år, gikk vi samtidig over til digitale fakturaer. Vi ser nå at overgangen ikke har gått slik vi hadde håpet, noe som dessverre har medført at mange medlemmer ikke har mottatt faktura for kontingent 2017.

Dette skyldes flere ting: Noen har hatt en epostadresse i medlemsregisteret de ikke lenger benytter. Dersom epostadressen har vært avsluttet, har vi fått feilmelding og fortløpende sendt ut papirkopier. De som har sluttet å benytte en epostadresse uten å avslutte den hos epostleverandør har vi dessverre ikke klart å fange opp. Vi har også fått tilbakemeldinger fra medlemmer der våre eposter har blitt fjernet av spamfilter/søppelpost. Vi vet dessverre ikke hvem/hvor mange dette gjelder.

Vi jobber hardt for å oppdatere informasjonen i våre systemer så dette ikke skal skje igjen. I mellomtiden har vi nå sendt ut papirkopier av faktura (fra januar) for kontingent til de medlemmer der vi ikke hadde registrert innbetaling før 3. mars 2017. Papirkopiene er ment som en tjeneste til medlemmer som ikke har fått fakturaen tidligere.
 
Medlemsavregninger til klubbene
Medlemsavregningene til våre klubber og forbund vil fra og med nå komme automatisk inn i klubbsystemet. Følg denne oppskriften for å finne området der de ligger:
  • Gå inn i Dogweb
  • Velg klubbadministrasjon
  • Logg på NKKs klubbsystem
  • Velg medlemsadministrasjon
  • Velg fanen «Krav»
  • Til høyre på siden finner du «Hent avregning» - her vil alle avregninger gjennom året ligge
Foto: iStock
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Postadresse:
Norsk Kennel Klub, Postboks 163 Bryn, 0611 Oslo

Besøksadresse:
Nils Hansensvei 20, 0667 Oslo 

Telefon: 21 600 900
Fax: 21 600 901
Meld deg av nyhetsbrevet

Oppdater ditt abonnement