Copy
SportService Zwolle wil sporters, sportaanbieders en haar netwerk op de hoogte houden over aangepast sporten. Hiervoor ontvangen wij ook graag nieuws van jou! Organiseer jij met jouw vereniging een evenement, open dag of kan jouw team kampioen worden? Stuur ons hierover een mailtje.
Zwemclub On Campus
Wil je lekker spelen in het water? Kom dan naar de Zwemclub van On Campus. De zwemclub is voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Je moet wel in het bezit zijn van je A-diploma. Bij de zwemclub ga je onder andere snorkelen, duiken en flipperen. De zwemclub is in het therapiebad van 33 graden.
No Limits
Dans creatief is in Zwolle gestart met een dansgroep voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Dansen op hippe muziek of de coole moves van TV doen? Dan is No Limits iets voor jou.
Collecte Fonds Gehandicaptensport 
Van 10 t/m 16 april aanstaande wordt er gecollecteerd voor sporters met een beperking. Geef ook aandacht aan de collecteweek. Er is promotiemateriaal beschikbaar. Collecteren voor verenigingen is een win-win situatie. 25% van de opbrengst die jouw vereniging ophaalt, is voor je eigen vereniging.
Wandel 3-daagse

Op 1, 2 en 3 juli 2016 is het zover: de Special Olympics Nationale Spelen komen naar Nijmegen, Wijchen en Groesbeek. Sporters gaan de uitdaging aan bij 18 toernooisporten. Daarnaast kan iedereen meelopen met de Wandel3daagse. De afstanden zijn 2,5 of 5 of 25 kilometer. Je kunt ook één of twee dagen meewandelen.
 

Bestuurlijke ambities?
Ben je maatschappelijk betrokken en wil je iets doen voor het aangepast sporten? Laat het ons weten!
 
Heb je bestuurlijke ambities? Dan is 't Hoefijzer op zoek naar jou. 't Hoefijzer is een regionaal expertise centrum op het gebied van paardrijden en mensen met een beperking. Met ruim 250 leden een erg interessante stichting om jouw persoonlijke ambities vorm te kunnen geven. Kom geheel vrijblijvend eens op gesprek bij 't Hoefijzer.
KPN Schaatsvriendendag
Zondag 28 februari is de 7e editie van de KPN Schaatsvriendendag. Verschillende toppers als Barbara de Loor en Annamarie Thomas zijn van de partij. Naast schaatsen zijn er ook andere activiteiten zoals curling, sledge-hockey en priksleeën. Deelname is gratis. Ouders, kennissen, klasgenoten, collega's zijn ook van harte welkom. Aanmelden kan via www.ikkomschaatsen.nl.
WintersportFUN
Nog nooit geskied of gesnowboard? Beginnende wintersporters (10 tot 25 jaar) met een lichamelijke beperking zijn op zondag 29 mei van harte welkom in SnowWorlds Zoetermeer. Ben je een gevorderde wintersporter met ambitie? Kom dan op 9 april (skiërs) langs in SnowWorld Landgraaf of op 17 april (snowboarders) bij SnowWorld Zoetermeer. Doe mee aan de WintersportFUNdag!
Word jij de nieuwe Nederlandse Paralympische ster?
Klik hier! voor meer informatie
 
SportMIX Kampen
In navolging van Sportmix in Zwolle, Raalte en Zwartewaterland; zijn er nu ook twee nieuwe Sportmix activiteiten van start gegaan in Kampen. Op de woensdagmiddag in de sportzaal van Prisma, kunnen kinderen en jongeren kennis maken met een divers sport & beweegaanbod. Er zijn op dit moment twee leeftijdsgroepen, bij voldoende animo kan er nog een derde groep worden opgestart. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Kemerink Sportevent
Zaterdag 20 februari stond revalidatiecentrum Vogellanden in het teken van het Kemerink Sportevent. Ruim 30 kinderen met een lichamelijke beperking hebben tijdens deze fantastische dag kennis gemaakt met tafeltennis, rolstoelhockey en wintersport. Wil jij volgend jaar ook deelnemen aan dit mooie event? Meld je dan nu alvast aan!
Schoolzwem kampioenschap Specials
Vrijdag 15 april van 13.00 - 15.30 uur staat zwembad De Vrolijkheid voor de tweede keer in het teken van de Schoolzwemkampioenschappen Specials. De kampioenschappen zijn voor alle VSO- en Praktijkscholen. Binnenkort ontvangen de scholen de uitnodiging. Neem voor meer informatie contact op met ons.
 
Sportwijzer Overijssel
Op zoek naar een passende sport? Check de Sportwijzer Overijssel.
Bijscholingen
Bekijk het scholing en trainingsaanbod om op de hoogte te blijven!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016 SportService Zwolle, All rights reserved.