Copy
Activitats de l'Arxiu Versió web

Novetats

Sortida Museu del Cinema a Vallbona de les Monges

Ens plau anunciar-vos que el proper dissabte 16 de febrer de 2019 farem una nova sortida que consistirà a veure el museu del cinema a Vallbona de les Monges, contarem amb un guia d'excepció, el mateix impulsor d'aquesta iniciativa, el nostre soci Josep Queraltó. 

Aprofitarem per visitar també el monestir de Santa Maria a la mateixa Vallbona. 

Anirem a dinar al restaurant El Tallat on gaudirem d’un menú de calçotada. Després d’una bona sobretaula, sortirem cap a Barcelona.

La duració de la sortida serà des de les 7:45 h del matí, davant de Can Felipa, fins aproximadament a les 7 de la tarda, i es farà amb autocar.

És una bona manera de començar l'any i trobar-nos. Només hi ha 50 places, així que no ho deixis per al final

Us hi esperem!!!

Inscripcions presencialment a l’Arxiu (dimarts i dijous de 6 a 8 h de la tarda), segona planta de Can Felipa, carrer Pallars 277.
* Places limitades a 50 persones.

Preu: Socis 50 euros. No socis 55 euros.

Inclou el transport, les visites guiades al museu del cinema i al monestir de Santa Maria, i el dinar amb menú de calçotada. Farem una parada per l'esmorzar a mig camí, per compte de cadascú.

Quota de soci

Els rebuts de la quota de soci per 2019 per un import de 18 € es passaran a cobrament pròximament. 

Si t'has canviat de domicili, o de compte bancari, si us plau posa't en contacte amb nosaltres  al més aviat possible. T'oferim diverses maneres de fer-ho:

  • Des d'Internet, amb el següent enllaç, i escolliu el motiu "Sóc soci". 
  • Al despatx de Can Felipa, a la segona planta, els dimarts o dijous de 18:00 a 20:00 hores.

 

Vols més informació del que fem?

Si vols participar més activament en l'associació, pots passar qualsevol dimarts o dijous de 18:00 a 20:00 per la nostra oficina al centre cívic Can Felipa a la plaça Josep Maria Huertas Claveria (abans c. Pallars 277) 2a planta.

L'Alícia, en Ramon, en Robert, la Maria Antònia, la Montse o l'Anna t'atendran i t'ajudaran a orientar-te en l'arxiu i en l'Arxiu. A més et donem més recursos i exemples de participació.

Ara mateix, socis com en Jordi Fossas, en Ramon Pascual, en Rosendo Calvet, en Joan Carles Luque, en Alex Carratalà, en Pere Parera, l'Uli Hake o l'Orestes Sánchez s'encarreguen de les activitats a la Torre de les Aigües del Besòs: visites guiades, exposicions, concerts, etc...

Alguns com el Nicasi Camps, el Jordi Fossas, el Josep Sarsanedas, la Maria Favà, l'Andreu Mitjans, el Joan Carles Luque, la Yolanda Pirla, la Pilar Natali, l'Àfrica Ragel i molts dels de dalt contribueixen a la creació de la nostra revista Icària i els llibres que publiquem.

El Manel Vidal i el Ramon Pascual organitzen sortides i activitats per als socis.

Altres com el Jordi Díaz o el Rosendo Calvet donen xerrades com les del cicle de l'aigua o la història dels safareigs.

El Ramon, el Sarsanedas, el Manel i el Rosendo són els nostres "Avis Savis", que acompanyes als grups escolars per tal de donar a conèixer la història del barri des de les escoles.

Al web de l'Arxiu teniu les novetats, a càrrec de l'Orestes i la Inés.

A la galeria de fotos de l'Arxiu, podeu comprovar com creix l'arxiu digital amb la cura del Pere Parera. Si teniu fotografies de valor històric, ja sabeu on estem.

Al nostre Facebook, la Sheila García manté en contacte entre el Poblenou actual i el Poblenou Històric.

I com sempre estem a Can Felipa dimarts i dijous de 18 a 20h.

També ens pots seguir al Facebook.
© 2019 Arxiu Històric del Poblenou.
Contacta'ns a:
Arxiu Històric del Poblenou 
Centre Cívic Can Felipa

Pl. Josep Maria Huertas Claveria (c. Pallars, 277)
08005 Barcelona, Catalunya

Cancel·la la teva subscripció    Administra les teves preferències

Email Marketing Powered by Mailchimp