Copy
Properes activitats a i sobre la Torre de les Aigües del Besòs

Concert de guitarra

El guitarrista Aitor García ens oferirà un programa de concert donant una ullada al paper de la guitarra en diferents moments de la història de la música, des del Barroc a la música de principis de segle XX.

Peces musicals de: D. Scarlatti, J.S. Bach, J.K. Mertz, I. Albéniz i A. José.

El 6 d'octubre a les 19:00, a la Casa de Vàlvules de la Torre de les Aigües del Besòs.

Venda d'entrades al web de la Torre!

Cercavila 40 Aniversari de l'Arxiu

El proper dissabte 22 d'octubre de 2016 a les 18:00 celebrem el nostre 40 aniversari d'una manera molt especial: una activitat festiva amb les colles de cultura popular del Poblenou.

Començarà el cercavila a Can Saladrigas i arribarem a la plaça Ramon Calsina acompanyats del gegants, les besties i els diables.

Esteu tots convidats!!

Obrim la Torre per l'exposició ArtTower

Al juliol hem celebrar la primera edició d'ArtTower, l'Aperitiu, una exposició vertical a la Torre amb un munt d'activitats al voltant: música, performance, teatre, ...

Al setembre vam repetir una altra vegada i vam tornar amb ArtTower, la Festa. Més de 900 persones van gaudir de les activitats a la plaça Ramon Calsina els dies 17 i 18 de setembre, coincidint amb la Festa Major del Poblenou.

L'exposició continua oberta fins al 30 d'octubre, de dimecres a divendres de 18:00 a 20:00 i els dissabtes i diumenges d'11:00 a 13:00. L'entrada per 3€ inclou l'accés al mirador de la terrassa a 63 metres d'alçada.

Pintura: Merce Girona, Virginia Patrone, Jon Errazu, Exposició NauArt

Escultura: Ricard Casabayó, Exposició El Pentaculo, Andríi Antonovskyi

Mès informació sobre la programació al web d'Art Tower.

Xerrada 40 Aniversari de l'Arxiu

Fem una xerrada amb testimonis de diferents persones que van participar en l'evolució de la nostra associació. Un recull de testimonis amb la Maria Favà de mestra de cerimònies.

Si vols sapiguer més sobre l'Arxiu, vine al dimecres 19 d'octubre a les 19:00 al Casal de Barri del Poblenou.


Ja heu fet alguna de les nostres visites? Ens ajudeu amb la difusió?


Al web tenim una selecció amb algunes de les ressenyes dels nostres visitants, també tenim testimonis als nostres perfils al Tripadvisor, al Google+, al Facebook. Si ja ens heu visitat, podríeu deixar-nos el vostre testimoni o fer-nos una menció al Twitter (@torreaigues) o al Facebook?

Us agrada el que fem a la Torre de les Aigües?

Si t'interessa la història del barri i t'agradaria contribuir a preservar-la i donar-la a conèixer, a l'Arxiu Històric del Poblenou donem la benvinguda a nous socis.

Si vols saber quines altres coses fem, consulta el web de l'Arxiu o vine a veure'ns a la Torre o a Can Felipa.

Si ja has visitat la Torre, conta'ns les teves impressions. Ja en tenim algunes al Google, al Facebook o al Tripadvisor. Que en penses, estàs d'acord? Amb la teva opinió ens ajudes a donar a conèixer la Torre.

També ens pots seguir al Facebook o al Twitter.
© 2016 Arxiu Historic del Poblenou.

Contacta'ns a:
Arxiu Històric del Poblenou 
Pl. Josep Maria Huertas Claveria 
(c. Pallars, 277)
08005 BarcelonaCatalunya


Cancel·la la teva subscripció    Administra les teves preferèncias

Email Marketing Powered by Mailchimp