Copy
Properes activitats a i sobre la Torre de les Aigües del Besòs

200 anys de la novel·la de Mary Shelley

Fa 200 anys Mary Shelley va escriure FRANKENSTEIN, relat que publicà el 1818. Va crear un personatge, un mite i el cinema n'ha tret un gran profit. En cent anys de cinema s’han realitzat més de 100 pel·lícules a l'entorn de FRANKENSTEIN.

El dissabte 11 de març de 2017, a les 19.30 h. us convidem a celebrar-ho a la Torre de les Aigües del Besòs, com si fos el laboratori del doctor FRANKENSTEIN.

Caterina Parera farà la presentació de l'efemèride i de l'obra literària i a continuació es projectarà el film FRANKENSTEIN (James Whale, 1931, 70 min.), amb una breu introducció.

A la Casa de Vàlvules de la Torre de les Aigües del Besòs. Una activitat oberta a tothom* i gratuïta!

* Fins a completar l'aforament


Ja heu fet alguna de les nostres visites? Ens ajudeu amb la difusió?


Al web tenim una selecció amb algunes de les ressenyes dels nostres visitants, també tenim testimonis als nostres perfils al Tripadvisor, al Google+, al Facebook. Si ja ens heu visitat, podríeu deixar-nos el vostre testimoni o fer-nos una menció al Twitter (@torreaigues) o al Facebook?

Us agrada el que fem a la Torre de les Aigües?

Si t'interessa la història del barri i t'agradaria contribuir a preservar-la i donar-la a conèixer, a l'Arxiu Històric del Poblenou donem la benvinguda a nous socis.

Si vols saber quines altres coses fem, consulta el web de l'Arxiu o vine a veure'ns a la Torre o a Can Felipa.

Si ja has visitat la Torre, conta'ns les teves impressions. Ja en tenim algunes al Google, al Facebook o al Tripadvisor. Que en penses, estàs d'acord? Amb la teva opinió ens ajudes a donar a conèixer la Torre.

També ens pots seguir al Facebook o al Twitter.
© 2017 Arxiu Historic del Poblenou.

Contacta'ns a:
Arxiu Històric del Poblenou 
Pl. Josep Maria Huertas Claveria 
(c. Pallars, 277)
08005 BarcelonaCatalunya


Cancel·la la teva subscripció    Administra les teves preferèncias

Email Marketing Powered by Mailchimp