Copy
  Ignialight                                                                  Lighting up the World Efficiently
Il·luminació LED cascada Fonts Muntjuïc
Cascada Fonts Montjuïc
La Cascada número 2 de les Fonts de Montjuïc ha renovat la il·luminació per una de més eficient.  
La instal·lació de projectors LED Halospot amb control DMX permeten fer una convinació de llum i colors. Des d'ara els shows programats a les fonts són més sostenibles i eficients.  

IGNIALIGHT Projectes:
 

LED esportiu_Ignialight
Il·luminació LED vial- Ignialight
Instal·lació esportiva

Cadaqués ha canviat la il·luminació del pavelló poliesportiu. Les campanes de 400W s'han substituit per campanas d'Ignialight de 170W. Aportant una gran eficiència lumínica i un important estalvi energètic. 
Il·luminació vial
 
Porqueres, localitat de la provincia Girona, ha substituit el'enllumenat públic del municipi. El canvi de tecnologia de lluminàries de vapor de sodi de 70W s'ha substituit per lluminàries P-LED d' Ignialight de 32W amb una millor il·luminació, més eficient i sostenible.  
LED Industrial- Ignialight
LED Ambre-Ignialight
Lluminària Industrial
 
Instal·lada en la zona de qualitat la nova luminaria estanca XL d'Ignialight de 37W. Els requeriments lumínics en l'àrea de control de l'empresa eren realment molt exigents i amb les lluminàries estanques es va superar el nivell d'il·luminació sol·licitat. 
LED Ambre
 
El centre de la localitat d'Artenara, Gran Canaria, il·luminada amb tecnologia LED Ambre d'Ignialight. La substitució de les lluminàries ha suposat un 67% d'estalvi energètic a la localitat. Una il·luminació eficient, sostenible i totalment respectuosa amb el medi ambient. 
LED Ambre- Ignialight
www.papaqueeslavialactea.com és la nova pàgina web del LED Ambre d'Ignialight. La campanya pretén concienciar la necessitat d'una il·luminació més eficient, sostenible i respectuosa amb l'entorn. 

NO  FA FALTA IL·LUMINAR MÉS; SINÓ MILLOR.

 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 Ignialight, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
IGNIALIGHT: Qualitat i eficiència amb tecnologia LED