Copy
  Ignialight                                                                  Lighting up the World Efficiently
Bayled 2.0- Campana industrial
Bayled 2.0- La il·luminació de grans espais

Lluminària industrial LED altament versàtil per les seves possibiliats de control, regulació i configuració. Amb un disseny avanguardista i altament modulable ofereix una il·luminació homogènia i de gran qualitat.

IGNIALIGHT Projectes:

 Font Màgica de Barcelona amb projectors LED

Barcelona- Fonts Montjuic amb LED
Substitució de la il·luminació a LED a una de les fonts de Montjuïc. Una perfecta combinació de llum, colors i aigua en aquest entorn únic i especial de la ciutat. 

IGNIALIGHT Instal·lacions esportives:

Pistes de pàdel                                                Pavelló  poliesportiu

Pistes de pàdel amb LED
Il·luminació eficient al pavelló poliesportiu
Millora de l'enllumenat de les pistes de pàdel adaptant-la a la normativa federativa amb els projectors TLED de 110W. Total homogeneïtat i uniformitat amb un important estalvi energètic de llum.  
Important estalvi energètic amb la instal·lació del Bayled 1.5. Una il·luminació eficient, sostenible i confortable amb una intensitat superior als 300 lux, amb una total uniformitat, aconseguint un 75% d'estalvi energètic

Activitats i Jornades:

Col·legi d'Enginyers Barcelona:  Ignialight ha estat un dels encarregats en introduïr la temàtica del LED PC Ambre com alternativa real al VSAP en la jornada de presentació del nou reglament lumínic i les repercussions en les noves instal·lacions d'enllumenat presentat per la Generalitat. 

Jornada EFISPORT - Barcelona - "L'eficiència en el manteniment i la gestió d'instal·lacions esportives" va ser el que va centrar la jornada organitzada per EFISPORT. Ignialight va participar amb el Marketplace i vam fer una ponència sobre l'eficiència LED en pavellons poliesportius. 
I del 13 al 16 de Març ens veiem al L&B 
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Twitter
Twitter
Google Plus
Google Plus
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016 Ignialight, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Qualitat i eficiència amb tecnologia LED