Copy
Nieuwsbrief RoerOmEnergie
Bekijk deze e-mail in de browser
Share
Tweet
Forward

Lidmaatschap
RoerOmEnergie

Meldt u aan als lid, besluit mee en verdien uw lidmaatschap meteen terug!

Na de lancering van de website in 2014 en/of na de formele oprichting in 2015 van de Coöperatieve Vereniging RoerOmEnergie U.A., zoals we officieel heten, heeft u zich aangemeld voor de nieuwsbrief van RoerOmEnergie. We hebben inmiddels zo'n 60 geïnteresseerden en aspirant-leden en dus is het hoog tijd om het lidmaatschap te gaan formaliseren.

Lid worden
U kunt zich rechtsboven op de website www.roeromenergie.nl direct aanmelden. Hebt u dit in het verleden al gedaan, dan vragen wij u dit nogmaals te doen, zodat we een actueel ledenbestand krijgen. Overigens kunt u ook als instelling of bedrijf lid worden van RoerOmEnergie. Na aanmelding ontvangt u een bevestigings e-mail met de benodigde gegevens.
Speciale actie: Meldt u zich nu aan dan bent u voor € 25 lid tot 1 januari 2018! Bovendien krijgt u dan een energiekostenmeter ter waarde van € 10 cadeau!
(wenst u geen gebruik te maken van deze actie dan bent u door € 15 over te maken lid tot 1 januari 2017) 

Lid zijn
Als lid beslist u mee over de richting en de toekomst van RoerOmEnergie en draagt u bij aan het verduurzamen van Roermond!
Als lid:
- bent u mede-eigenaar van de coöperatie.
- kunt u deelnemen aan (kortings)acties en projecten.
- deelt u mee in de winst van de coöperatie.
- kunt u ondersteuning krijgen bij het nemen van duurzame maatregelen aan uw huis.
- heeft u stemrecht op de ledenvergaderingen.
- bent u betrokken bij de plannen en projecten van de coöperatie.
- beslist u mee over het beleid en de visie.


We zien uw aanmelding graag tegemoet! Wilt u meer weten en/of actief meedoen dan kunt u mailen naar info@roeromenergie.nl.

Agenda  
De energierekening: Watt en hoe!

Onze voorzitter Peter Loomans zal tijdens een Buurkracht bijeenkomst in de wijk Roerzicht (www.buurkracht.nl/roerzicht) uitleggen hoe uw energierekening in elkaar zit en hoe u die omlaag kunt krijgen!
U kunt zich aanmelden via info@roeromenergie.nl (handig voor ons) maar u kunt ook gewoon langskomen in het Cuypershuis. Neem uw eigen energierekening mee, dan kunt u meteen uw eigen situatie vergelijken!

Wanneer: Donderdag 14 April 2016
Waar: Cuypershuis, Pierre Cuypersstraat 1,  Roermond
Hoe laat: Deuren open 19.45 uur, aanvang 20.00 uur


Met energieke groet,

Hero Bos
Johan Feddema
Govert Gribling
Peter Loomans
Bernard Nusselder
Harrie Smits

Logo RoerOm Energie

 

Over RoerOmEnergie

We moeten de omslag naar duurzame energie maken. Dat gaat niet vanzelf, daar moeten we wat voor dóen. Wij willen, ook al zijn we nog klein, daar een bijdrage aan leveren: RoerOm-Energie wil bijdragen aan het verduurzamen van onze stad. Om dit te kunnen realiseren zal niet alleen lokaal geïnvesteerd worden in energieopwekking, maar zullen de leden van de coöperatie ook actief worden ondersteund bij het verlagen van hun energieverbruik. Wordt er winst gegenereerd, dan verdwijnt deze niet naar het buitenland, maar wordt deze lokaal geïnvesteerd of komt deze ten goede van de leden van de coöperatie. Tot nu toe hebben zich een zestigtal mensen aangemeld voor een (aspirant-)
lidmaatschap en/of voor de nieuwsbrief.
Hebt u buren, vrienden, bekenden met interesse in betaalbare, eigen en duurzame energie uit Roermond of kent u bedrijven of organisaties die daarin geïnteresseerd zijn? Zij kunnen zich via de website aanmelden als lid van de coöperatie of een mail sturen naar mail@roeromenergie.nl.. Men wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.
Wilt u zelf actief meedoen, bijvoorbeeld met het enthousiast maken van uw buurt voor energiebesparingsprojecten? Meldt u dan via ditzelfde e-mail adres.

 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RoerOmEnergie · Stationsplein, Roermond, Nederland · Roermond, LI 6041 · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp