Copy

Het gaat goed met Lars op school!
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier.

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Het gaat echt heel goed met me op school. En dat komt vooral omdat ik de begeleiding krijg van Rik en Anja die ik nodig heb. Alle donateurs super bedankt, want de 20.000 euro die daarvoor nodig was in het eerste jaar, hebben jullie bij elkaar gebracht. Ik ben daar heel blij mee. De stichting, mijn ouders en ik doen er nu alles aan om ook het tweede jaar voor elkaar te krijgen. In deze nieuwsbrief een kort stukje van Anja, één van mijn begeleiders, en een leuk artikel uit De Gelderlander, onze regionale krant.

Groet van Larsrik-en-lars Rik en Lars        'Lars is een buitensporige doorzetter'
Onlangs schreef De Gelderlander een mooi artikel over Lars waarin goed duidelijk wordt hoe belangrijk de hulp van Rik en Anja voor Lars is. Een quote daaruit van Lars' vader: 'Zijn vorige school heeft zijn mogelijkheden altijd onderschat. Sinds hij op Werkenrode School zit, blijkt hij mee te kunnen met de besten. We zijn ervan overtuigd dat de inzet van Rik en Anja daar een belangrijke voorwaarde voor is geweest.'

Lees hier hele artikel >
anja-en-lars Anja en Lars

'Ik denk dat het erg goed gaat met Lars'
Ik zal me even voorstellen, ik ben Anja en ik ben één van de assistenten van Lars op de Werkenrode school. Ik denk dat het erg goed gaat met Lars. Hij heeft zijn eerste examen achter de rug en haalde zelfs een 9 voor Engels! En zoals hij zegt: ‘hij heeft zijn plafond nog niet bereikt’. Het leven van iemand in een rolstoel die veel hulp nodig heeft bestaat veel uit wachten. Mede doordat wij op school zijn, hoeft hij minder te wachten en heeft hij meer tijd voor de ‘normale’ dingen waar iemand van 18 zich mee bezig zou moeten houden (zoals de liefde). Fysiek gaat het op dit moment iets minder, hij wacht al lang op een nieuwe rolstoel en mede door de nieuwe wetgeving duurt dat allemaal erg lang. Verder is er ook een nieuwe Tobii (eye tracking computer) aangevraagd. Het zou mooi zijn als hij de zomervakantie met een nieuwe stoel en een nieuwe spraakcomputer kan beginnen.

Doneer ook aan Lars >Regelmatig en automatisch doneren? Nou graag!
Op de website www.larsnaarschool.nl kon u al direct eenmalig doneren met iDeal, maar nu kunt u uw donatie ook per maand, kwartaal of jaar automatisch laten afschrijven via een machtiging. Handig voor u en voor ons.

Ik wil graag doneren >
Kent u mensen die Lars ook willen sponsoren?
Dan helpt u ons bijzonder door deze e-mail aan hen door te sturen.
We hebben ondertussen ook een Facebook-pagina 'larsnaarschool.nl' ook daarmee kun je je netwerk informeren.This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lars naar school · Merwedekade 268 · Utrecht, MA 3522 JR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp