Hauskaa Vappua! | Huhtikuu 2014.

Hauskaa Vappua!

Tervetuloa lukemaan Paleokeittiön ensimmäistä uutiskirjettä! Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa Paleokeittiön tapahtumista sekä tulevista valmennuksista ja kampanjoista. Uutiskirje ilmestyy säännöllisen epäsäännöllisesti, silloin kun aihetta ja asiaa on.

Kampanjat

Paleokeittiö toteuttaa yhteistyökumppaneidensa kanssa erilaisia kampanjoita, joista hyödyt Sinä! Tällä hetkellä voit hankkia itsellesi Paleokeittiön alekoodia hyödyntäen laadukkaita kodinkoneita tukemaan terveempää elämääsi. Tarjolla on mm. tehoblenderiä, mehupuristimia sekä kasvikuivureita. Lue kampanjasta enemmän täältä ja tsekkaa samalla Paleokeittiön uusin mehuresepti!

Kaikki voimassa olevat kampanjat näet kätevästi myös blogin Muuta -valikon alta löytyvältä Kampanja -sivulta.

Kevään mittaan on näillä näkymin tulossa ainakin kotimaisiin proteiinilisäravinteisiin liittyvä kampanja. Pysy kuulolla ja hyödynnä edut!

Valmennukset

Uusia, avoimia paleovalmennuksia ei ainakaan toistaiseksi ole suunnitteilla ennen syksyä. Parhaillaan menossa on Fire fitness arenan kanssa yhteistyössä toteutettu Fire Food Challenge 2014, joka tarjoa näkökulmaa myös urheilijan paleoravitsemukseen. Ilmoittautuminen kyseiseen valmennukseen on päättynyt.

Hieman ajankäytöllisistä resursseista riippuen sinulla saattaa kuitenkin vielä tänä keväänä olla mahdollisuus henkilökohtaiseen paleovalmennukseen. Tällä hetkellä en ota uusia yksilövalmennettavia, mutta suunnitteilla on kampanja koskien henkilökohtaista ruokavalioanalyysia. Aiheesta lisää sen ollessa ajankohtainen.

Paleoystävällinen Vappumenu 2014!

Vietätkö paleovappua? Yllä Paleokeittiön paleoystävällinen Vappumenu! Reseptit löydät klikkaamalla ensin ruokalistaa ja sen jälkeen menun eri ruokalajeja. Osa resepteistä on täyspaleota, osa paleoystävällisiä. Pienillä muokkauksilla pystyt tarvittaessa loihtimaan näistäkin täyspaleoliittisia. Hyödynnä menuta ja sen reseptejä sellaisenaan, muokkaa tarpeisiisi sopivaksi tai käytä inspiraationlähteenä, ja koosta oma paleoliittinen Vappumenusi. Paleota Vappua, Sinulle!
Oikein hauskaa vappua ja aurinkoista kevään jatkoa, Sinulle!
 

Vapputerveisin,

Paleokeittiön emäntä Johanna
Facebook
Twitter
Blogi
Pinterest
Email
Copyright © 2014 UNIQ Consulting, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp