Copy
Lees alles over iTanks Innovation Support, VR/AR hype of serieuze business?, onze nieuwe stagiair, innovatie voor gasloze maatschappij en meer...
Bekijk deze mail in uw browser
Beste ,

In deze Newsflash van januari onder andere aandacht voor:
  • Effectief innoveren met iTanks Innovation Support!
  • Virtual & Augmented Reality, hype of serieuze business?
  • Nieuwe stagiair bij iTanks! 
  • iTanks partner voor gasloze maatschappij
  • RDM Highlights 2016
  • Workshop TU Delft
  • SkyDeck bijeenkomst bij Delta Safety
Nieuwe partners
Afgelopen maand zijn West IT Solutions en Selectum Asset Integrity Netwerk Partner geworden, Riwal is Innovatie Partner geworden van iTanks. Hartelijk welkom bij het netwerk!
Let op, u kunt zich aanmelden voor alle iTanks events met de weekly calendar die wij elke maandag versturen. Wij gaan stoppen met het versturen van losse uitnodigingen. 

Effectief innoveren met iTanks Innovation Support!

Innoveren binnen een organisatie is makkelijker bedacht dan gedaan. Het doel is duidelijk, maar welke stappen moeten er worden gezet om de innovatie te realiseren? Hoe kunnen deze stappen (kosten)efficiënt worden gerealiseerd? Welke andere partijen zijn van invloed bij de innovatie?

Jules Dock en iTanks hebben de 5 belangrijke fases van het innovatieproces gedefinieerd. Samen bieden wij onze innovatie expertise en procesbegeleiding bij de fase waar uw innovatie zich bevindt! 

Kijk op de iTanks Innovation Support webpagina voor de succesverhalen! 
Bekijk hier alle stappen van iTanks Innovation Support!

Virtual & augmented reality, hype of serieuze business?

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in VR/AR. Heeft de markt zich ontwikkeld zoals verwacht in 2016? Zijn VR/AR bedrijven zich meer gaan focussen op de internationale markt? Hebben klanten hun budget investeringen waar gemaakt? Is dit een trend of serieuze business? 

Wat is uw ervaring met Virtuele en Augmented Reality? Samen met o.a. de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij doen wij onderzoek naar de huidige stand van zaken. U kunt hieraan deelnemen door de enquête in te vullen! 


Wat is uw ervaring met VR/AR?

Nieuwe stagiair bij iTanks! 


 
Per februari verwelkomen wij Jesse Pollé als nieuwe stagiair bij iTanks! 

Jesse zal per direct optreden als contactpersoon voor uw vragen over onze VR-stand op Maintence NEXT 2017! Stuur hiervoor een email naar: Polle@iTanks.eu 

Helaas is er een einde gekomen aan de stageperiode van Ernst en de stageperiode van Jochem. Wij bedanken beide heren voor hun inzet en hun fantastische bijdrage bij iTanks. Wij wensen hen veel succes bij het vervolg van hun studie! 

iTanks partner voor gasloze maatschappij

Onze partner Tauw investeert in duurzame energie met haar innovatie: Riothermie. Met deze innovatie wordt afval water gebruikt voor het opwekken van duurzame energie. Met deze energie kan bijvoorbeeld een gebouw worden verwarmt terwijl de CO2 uitstoot omlaag gaat! Riothermie wordt al toegepast bij een zwembad in Urk en een school in Velsen! 
Riothermie - Tauw

RDM Highlights 2016

De RDM blijft groeien met innovatieve initiatieven en nieuwe startups! RDM Rotterdam heeft een brochure gemaakt met de hoogtepunten van de RDM in 2016! 
 
De groei van de RDM is ook zichtbaar in cijfers. RDM Rotterdam heeft een visueel overzicht gemaakt met de cijfers van 2014, 2016 en het toekomst perspectief in 2018! Klik hier om deze cijfers te zien! 

Meer informatie over de RDM? Kijk op https://www.rdmrotterdam.nl/

Workshop TU Delft - duurzame synthetische brandstoffen

In samenwerking met de studentenvereniging van de opleiding Proces & Energie technologie heeft iTanks een workshop  'Duurzame synthethische brandstoffen' georganiseerd bij TU Delft. Op deze dag gaat een groep van 20 studenten samen met experts uit de industrie aan de slag om binnen één middag een fabriek te ontwerpen. Doelstelling is om met deze fabriek volledig duurzame synthetische brandstoffen te produceren vanuit water en koolstofdioxide. Dankzij iTanks nemen onder andere VTTI, KH Engineering, SPIE en Fluor deel aan deze middag. Studenten krijgen hierdoor de kans om met de beste mensen mee te kijken en te leren wat er in de praktijk van ze verwacht wordt. 

SkyDeck bijeenkomst bij Delta Safety

Op 26 januari 2017 heeft SkyDeck Europe een netwerkbijeenkomst en productpresentatie georganiseerd bij Delta Safety in Rotterdam.

Tijdens deze dag konden genodigden kennis maken met het product QuikDeck, een modulair hangend werkplatform. De selecte groep genodigden bestond uit een diversiteit aan mensen. Onder andere de Bouw, Infra, Oil en Gas, Industrie en Overheid waren aanwezig en hadden de gelegenheid om te netwerken en het product QuikDeck live te betreden. Sky Access, montage partner van QuikDeck Europe, was aanwezig voor de vragen m.b.t. de installatie mogelijkheden van QuikDeck.
SkyDeck Europe en Sky Access zetten gezamenlijk een product in de markt wat tijdbesparend en daarmee kostenbesparend is. 

  Upcoming events 

2 februari              iTanks Noord: Pitch Ontbijt Delfzijl
7 februari              iTanks Live op dinsdag: Innovation @ RDM
9 februari              iTanks Pitch Ontbijt Amsterdam
23 februari            iTanks Pitch Ontbijt Rotterdam (@TECHxWORLD)
2 maart                  iTanks Pitch Ontbijt Antwerpen
9 maart                  iTanks Pitch Ontbijt Amsterdam
14 maart                iTanks Live op Dinsdag: Industry Trends vs. Risks & Regulations
16 maart                iTanks Pitch Ontbijt Rotterdam
30 maart                iTanks Pitch Ontbijt Groningen
11 t/m 13 april       iTanks Innovatie Paviljoen VR @ Maintenance NEXT

Aanmelden is mogelijk via de link of op uitnodiging
Aanmelden via uw smartphone? Download de iTanks app!

                     
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Update uw gegevens     Uitschrijven voor iTanks Nieuwsbrieven