Copy

Til sidste års effektiviseringskonference var LEGO, SKAT og Danish Crown på scenen. 

I år får du fornøjelsen af, at møde letvægtsroeren og cand.scient. i idrætsfysiologi Eskild Ebbesen, som har flere medaljer i OL-guld, OL-bronze og VM-guld, samt world-cup guldmedaljer bag sig i letvægtsfireren.


Som ekstra bonus kommer Karina Boldsen, der har en lang karriere bag sig som blandt andet HR direktør i Danske Bank og Vestas. I dag arbejder hun som kommerciel direktør i IT-virksomheden Solitwork, mens hun sideløbende driver sin rådgivningsvirksomhed Karina+ Ledelsesrådgivning. Desuden arbejder hun som professionelt bestyrelsesmedlem, hvilket har givet hende en masse erfaring med at udarbejde strategiprocesser samt eksekvere på disse. Karina vil holde et oplæg, hvori hun giver værktøjer til hvordan man som virksomhed kan udarbejde strategier samt hvordan man kan eksekvere på disse. Afslutningsvis vil hun vise en case fra en mellemstor virksomhed, og præsentere hvorledes der er arbejdet med strategi her og hvilke resultater der med succes er opnået.

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig allerede nu, så du kan reservere din plads til masser af seriøst netværk og til at høre Eskild Ebbesen og Karina Boldsen, hvor Eskild vil være årets hovedtaler med foredraget Vejen til at blive en vinder:

En vinder er ikke noget man bare er. Det kræver hårdt arbejde både inden for sport og erhvervsliv, men dette er sjældent nok til at blive en succes inden for sit felt. Det handler også om konstant at effektivisere sin dagligdag og processer, så man fortsat kan levere mere og bedre

Læs mere om Eskild Ebbesen her

November 2018
16
TILMELDING ALLEREDE NU
Arrangementet koster kr. 500,00 + moms pr. deltager, og afholdes fredag 16. november, kl. 09:00 - 15:00. Prisen er inkl. forplejning.

Inviterede af C-Value
®, er velkomne til at invitere deres relationer.

Din tilmelding er bindende, og skal foretages senest fredag 2. november 2018, kl. 12:00.

Afregning vil blive opkrævet efter, at vi har modtaget din tilmelding.


Manglende fremmøde giver ikke ret til tilbagebetaling.

Vi har plads til maks. 100 deltagere, og du kan reservere din plads allerede nu her

Afholdelsessted:

Arrangementet afholdes hos en kendt Kolding virksomhed, og afholdelsessted afsløres i starten af 2. halvår 2018. 
Se vores profilfilm
Hent vores kursuskatalog
Følg os på LinkedIn
Besøg vores hjemmeside
Følg os på Facebook
Skriv til os
Copyright © 2018 - C-Value®.

Du modtager denne henvendelse, fordi vi mener vores information om proces effektivisering og uddannelse indenfor LEAN Value, Six Sigma Value, Effektiviseringskurser og Kompetenceudvikling kan give dig og din virksomhed værdi.

Her finder du os:
C-Value® - The LEAN Six Sigma Academy
Essen 27 C
Kolding 6000
Denmark

 


This email was sent to <<Emailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
C-Value® - The LEAN Six Sigma Academy · Essen 27 C · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp