Copy
Met de brandpreventieweken campagne ‘Verklein de kans op brand.’ (opvolger van ‘Wat doe JIJ bij brand?’) zoomen we in op brandoorzaken en eigen verantwoordelijkheid. Graag beantwoorden we hieronder enkele veel gestelde vragen.

Wat is ‘Verklein de kans op brand.’?
De landelijke campagne (1-31 oktober 2015) waarin we aandacht vragen voor het feit dat de kans op brand aanzienlijk is en dat mensen zelf in actie moeten komen om brandoorzaken weg te nemen. Ze kunnen de kans op brand in eigen huis verkleinen of bij hun ouders thuis of bij buren bijvoorbeeld. Meer details over de campagne vindt u hier.

En wat doe ik met de campagne ‘Wat doe JIJ bij brand?’?
De afgelopen vijf jaar heeft de landelijk campagne ‘Wat doe JIJ bij brand?’ veel aandacht getrokken. En veel mooie projecten en middelen opgeleverd. Vooral als u brandveilig leven projecten gericht op vluchten wilt neerzetten, is deze vraag nog steeds erg relevant. Benut hem dan ook, inclusief de bestaande middelen. Landelijk starten we dit jaar met de ‘Verklein de kans op brand.’ campagne, die ons verder ondersteunt in het voorkomen van brand. 

Wat wordt de campagnesite?
De landelijke website zal kansopbrand.nl worden (half september live). Langere urls, die de gehele titel van de campagne bevatten, zullen ook naar deze site leiden. Op de site wordt met een test, gericht op real live cases van branden bij senioren, aandacht gevraagd voor oorzaken van brand en manieren deze te voorkomen.

Kan ik het logo gebruiken?
Als Brandweer of Veiligheidsregio natuurlijk! Graag zelfs en op zoveel plekken als u maar kunt bedenken. Buiten de Brandweer en Brandwonden Stichting kan het logo alleen in specifiek gevallen met preventieve doeleinden benut worden. Mail ons gerust als u deze vraag hebt. 

Hoe kom ik aan het logo?
Mail hiervoor naar info@brandpreventieweek.nl

Contact


Nationale Brandpreventieweken

P/A Nederlandse Brandwonden Stichting
Zeestraat 29, Postbus 1015
1940 EA Beverwijk

tel. 0251-275555
info@brandpreventieweek.nl
www.brandpreventieweek.nl

 

Mede mogelijk gemaakt door:

Copyright © 2015 Nederlandse Brandwonden Stichting, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp