Copy

Hallo,

Goed dat je deze nieuwsbrief leest. Wist je dat het best wel uniek is hoeveel mensen elke keer onze nieuwsbrief openen? En dus hopelijk ook met veel plezier lezen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar iets over Moonback wat nog niet aan bod is gekomen, laat het me dan gerust weten. Wie weet gaan we er dan in een volgende nieuwsbrief op in.
 

Arrangementen in ontwikkeling

Heb jij een paar nieuwsbrieven geleden meegedaan aan de enquête over arrangementen? Bedankt daarvoor! Wat bleek, een arrangement hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn: een ontbijt, leenfiets, stadsgids of leuke activiteit gecombineerd met een hotelovernachting wordt gewaardeerd.

We houden het natuurlijk niet alleen bij een enquête. We zijn blij dat we samen met Lindner WTC Hotel meteen konden doorpakken, want zij boden ons een arrangement aan wat je nu op Moonback kunt boeken. Je boekt twee nachten met korting op de reguliere kamerprijs en je krijgt onder andere echte Belgische pralines, een puntzak friet en een Bolleke op de Grote Markt. Klinkt goed, toch? Naast het Amai-arrangement zijn we aan het kijken hoe we dit soort interessante aanbiedingen verder in onze website kunnen integreren.

Dutch Interactive Awards

We ontvingen feestelijk nieuws van Todaytomorrow, de designstudio die Moonback mede heeft ontwikkeld en opgericht. Ze zijn met Moonback genomineerd voor maar liefst twee Dutch Interactive Awards (DIA). De eerste nominatie is in de categorie Brand, oftewel hoe Todaytomorrow samen met ons het merk Moonback heeft neergezet.

De tweede categorie is Disruptor, voor projecten die binnen een bestaande branche een andere oplossing vinden met een digitale toepassing. De nominaties alleen al zijn een mooie erkenning, dus wij zijn trots. De prijsuitreiking is in juni, dus tot die tijd duimen wij dat Todaytomorrow er met de prijzen vandoor gaat!

Rotterdam Rooftop Walk (Foto: MVRDV)

Jij kunt ook een prijs winnen!

Je weet dat we altijd de steden waarin we actief zijn graag in de spotlight zetten, het liefst in samenwerking met lokale partijen. Dat is deze week ook weer eens gelukt, en hoe! We verloten namelijk een supertof weekend weg in Rotterdam op 4 en 5 juni. Dit kun je winnen:

  • Hotelovernachting bij Supernova, inclusief ontbijt
  • Dakentour tijdens de Rotterdamse Dakendagen
  • Toegang tot de hoofdlocatie van de Dakendagen met live muziek
  • Voucher voor de Rotterdam Rooftop Walk (zie afbeelding)
  • Op 4 en 5 juni 2022 voor 2 personen

Wil jij in het weekend van 4 en 5 juni deze geweldige ervaring op hoog niveau winnen en lekker slapen bij Hotel Supernova, klik dan hieronder op de paarse button en doe mee.

Ja! Ik wil dit weekend Rotterdam winnen!
Meer informatie over deze winactie, de deelnemende locaties en de voorwaarden vind je op onze site. Als je meedoet, toitoitoi! De winnaar krijgt na 5 mei bericht van ons.
 

De laatste ontwerptests

Als laatste kan ik je vertellen dat we bijna klaar zijn met de lijstweergave van hotels op onze website. We zijn in de laatste fase van het bouwen hiervan en voordat we deze functie wereldkundig maken, testen we ’m nog één keer goed door.

Het testen doen we samen met leden uit ons eigen design panel. Op dit moment gaan we er vanuit dat de lijstweergave binnen twee weken live staat. Ik kan niet wachten tot het zover is en ik het je kan laten zien. Voor nu wens ik je een heel fijn paasweekend.

Groet,
Niels

Deze hotels boek je op Moonback

Antwerpen - Hotel FranQ
Deze voormalige bank is nu een prachtig hotel in centrum van Antwerpen. Het hotel is modern ingericht, maar wel met oog voor de geschiedenis van het gebouw. Restaurant FranQ, grenzend aan de patio van het hotel, heeft een Michelinster.

Rotterdam - Suite Hotel Pincoffs
Ook dit boutiquehotel bevindt zich in een monumentaal pand. De ruime kamers hebben elk hun eigen design en de meesten hebben een uitzicht op de Rotterdamse skyline, bruggen en het water. Bij het hotel kun je ook fietsen, e-bikes en boten huren.

Amsterdam - Melrose Hotel
Wie graag hartje Amsterdam wil slapen, is bij het Melrose aan het goede adres. Je verblijft in de Jordaan, een van de gezelligste wijken van de stad. Je vindt er tal van restaurants, cafés, musea en winkels in de buurt. Genoeg leuks om er een fijn verblijf van te maken.

Moonback.com
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Moonback
Ha wat goed, je leest ook de kleine lettertjes. Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven op onze website om op de hoogte gehouden te worden over Moonback (voorheen Beterboeken), of omdat je mee hebt gedaan aan onze crowdfunding in 2020 en/of 2022.

Vorige nieuwsbrieven lezen? Je vindt ze in het archief.

Ons adres is
Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam, Nederland

Wil je wijzigen hoe je onze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven.